EUROCUP

MVP της 1ης αγωνιστικής του EuroCup ο Κούριτς

MVP της 1ης αγωνιστικής του EuroCup ο Κούριτς

Στον Κάιλ Κούριτς της Γκραν Κανάρια κατέληξε το βραβείο του MVP της πρώτης αγωνιστικής του EuroCup χάρη σττην τρομερή απόδοσή του κόντρα στην Τσεντεβίτα.

Η πρώτη αγωνιστική του EuroCup είχε πολλά ενδιαφέροντα αποτελέσματα, με τους Έλληνες "εμπλεκόμενους" να αναδεικνύονται νικητές. Κάποιος όμως έπρεπε να αναδειχθεί και MVP της αγωνιστικής. Και αυτός ο κάποιος ήταν ο Κάιλ Κούριτς.

Ο Αμερικανός γκαρντ της Γκραν Κανάρια, τον οποίο ακολουθεί μία ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ιστορία επιβίωσης, συγκέντρωσε 25 πόντους στο σύστημα αξιολόγησης της διοργάνωσης χάρη στους 25 πόντους, τα 4 ριμπάουντ, το 1 κλέψιμο και τη 1 ασίστ που είχε στον αγώνα με την Τσεντεβίτα, που βρήκε την ομάδα του να κερδίζει με 101-76.

Στην πραγματικότητα πάντως ο Κούριτς είχε την τέταρτη καλύτερη επίδοση πίσω από αυτές των Ντέβιν Μπούκερ της Μπάγερν (38 πόντοι), Ντρου Γκόρντον της Λιέτουβος Ρίτας (30 πόντοι) και Μούσα Ντιανιέ της Φουενλαμπράδα (26 πόντοι). Ο λόγος ωστόσο που κατέληξε τελικά σε αυτόν το σχετικό βραβείο είναι ότι η ομάδα του κέρδισε, ενώ οι τρεις άλλοι παίκτες έφυγαν ηττημένοι από το παρκέ, άρα δεν γινόταν να αναδειχθούν Πολυτιμότεροι παίκτες της αγωνιστικής.

TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ