EUROCUP

Μπαγκάτσκις: "Η ΑΕΚ είναι δυνατή στην έδρα της"

Μπαγκάτσκις: "Η ΑΕΚ είναι δυνατή στην έδρα της"

Ο προπονητής της Νίζνι Νόβγκοροντ, Άιναρς Μπαγκάτσκις, εξήγησε ότι το 0-2 της ΑΕΚ στο Eurocup δεν σημαίνει απολύτως τίποτα ενώ ο Ιβάν Στρέμπκοφ παραδέχτηκε ότι περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ.

Η Νίζνι μετράει δυο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στον ΣΤ' όμιλο του Eurocup ενώ προέρχεται από τ η σπουδαία νίκη επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την VTB United League.

Αύριο (28/10, 19:00) οι Ρώσοι θα αντιμετωπίσουν την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, με τον προπονητή της, Άιναρς Μπαγκάτσκις, να εξηγεί πως η "Ένωση" είναι πολύ δυνατή στην έδρα της.

"Η ΑΕΚ παραμένει χωρίς νίκη στο Eurocup ωστόσο αυτό δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Στην έδρα της θα είναι πολύ δυνατή ενώ οι παίκτες της θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό ώστε να προσφέρουν αφορμές στους φιλάθλους για να... πανηγυρίσουν! Πρέπει να ξεχάσουμε τη νίκη μας επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και να προετοιμαστούμε σωματικά και πνευματικά για τον αγώνα".

Από την πλευρά του, ο 24χρονος πόιντ γκαρντ Ιβάν Στρέμποκφ επισήμανε: "Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, σε ένα δύσκολο περιβάλλον για εμάς αφού οι Έλληνες φίλαθλοι είναι γνωστοί σε όλη την Ευρώπη. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι ώστε να παίξουμε επιθετικά και στις δυο πλευρές του γηπέδου".

TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ