EUROCUP

Μαρκόπουλος: "Ολα είναι θέμα θέλησης..."

Μαρκόπουλος: "Ολα είναι θέμα θέλησης..."
INTIME SPORTS

Ο Σούλης Μαρκόπουλος μίλησε για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης από τον ΠΑΟΚ "μοιράζοντας" συγχαρητήρια σε παίκτες και συνεργάτες. Τι είπε για τα ματς με Μπούντουτσνοστ και Παναθηναικό.

Για την νίκη επί της Μπούντουτσνοστ, την κατάκτηση της δεύτερης θέσης του ομίλου αλλά και τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναικό μίλησε ο Σούλης Μαρκόπουλος. Συγκεκριμένα δήλωσε:

"Πιστεύω ότι η πρόκρισή μας είναι μία πολύ μεγάλη επιτυχία, αλλά για τον ΠΑΟΚ είναι ακόμη πιο σημαντικό το γεγονός ότι προκρίθηκε έχοντας κατακτήσει την 2η θέση στο όμιλο και με ομάδες πολύ δυνατές. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την μεγάλη τους προσπάθεια και στους συνεργάτες μου για την εξαιρετική δουλειά που έχουν κάνει όλο αυτό το διάστημα. Έχουμε πολλή δουλειά ακόμη μπροστά μας και εμείς οι προπονητές και τα παιδιά στο γήπεδο, γιατί πάμε πλέον σε ένα άλλο επίπεδο, με πολύ πιο δύσκολους αντιπάλους, αλλά νομίζω ότι δείξαμε στο γήπεδο πως όλα είναι θέμα θέλησης.

Είναι πολύ σημαντικό γεγονός για παράδειγμα για τον ΠΑΟΚ το ότι κερδίσαμε τρία εκτός έδρας παιχνίδια. Αυτό δείχνει ότι υπήρχε πολύ μεγάλη θέληση από όλα τα παιδιά που έκαναν και μεγάλη προσπάθεια. Νομίζω ότι για τον ΠΑΟΚ γενικά είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα αυτό που έχουμε κάνει φέτος με την παρουσία μας στο Eurocup".

Για την νίκη κόντρα στην Μπούντουτσνοστ, ανέφερε: " Ήταν ένα παιχνίδι χωρίς πολύ άγχος, καθώς και οι δύο ομάδες είχαμε περάσει στην επόμενη φάση, οπότε κοιτάξαμε και οι δύο εκτός από το διεκδικήσουμε τη νίκη, αποτέλεσμα για το οποίο μπαίνoυμε πάντα στο γήπεδο, να δοκιμάσουμε και ορισμένα πράγματα, ενόψει και των επόμενων υποχρεώσεών μας. Ξεκινήσαμε καλά στο πρώτο δεκάλεπτο, στο δεύτερο δεκάλεπτο δεν είχαμε την ίδια παρουσία και απόδοση, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και πάλι και ουσιαστικά από δικά μας λάθη πήγε το παιχνίδι στην παράταση. Εύχομαι καλή συνέχεια στην αντίπαλη ομάδα".

Για τον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό: "Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας, αλλά και πάρα πολύ δύσκολο. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ δυνατή ομάδα, συγκαταλέγεται στα μεγαθήρια της Ευρώπης, αλλά έχουμε χρόνο ακόμη μπροστά μας για να μιλήσουμε για αυτό το παιχνίδι".

Βον: "Περήφανοι για την πρόκριση και την δεύτερη θέση"

Ο Τζούλιαν Βον αναφερόμενος στην κατάκτηση της δεύτερης θέσης αλλά και στον ημιτελικό με τον Παναθηναικό, τόνισε: " Είμαστε όλοι περήφανοι για την πρόκρισή μας στην επόμενη φάση και για την2η θέση στον όμιλο. Είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα, γιατί ο ΠΑΟΚ πέρσι δεν είχε καταφέρει να προκριθεί. Πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας, να γιορτάσουμε όσο μπορούμε τη νίκη μας απόψε και από αύριο να ασχοληθούμε με το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό που μας περιμένει την Δευτέρα. Γνωρίζω ότι πρόκειται για έναν πολύ σημαντικό παιχνίδι για όλους, για τον ΠΑΟΚ, για τους φιλάθλους, για όλους εμάς.

Είναι μία μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα για να κάνει ένα πολύ σημαντικό βήμα και να προκριθεί στην επόμενη φάση και στον τελικό. Είναι προφανές ότι ο Παναθηναϊκός είναι πολύ καλή ομάδα, θα πρέπει να κάνουμε μεγάλη προσπάθεια και εμείς και οι φίλαθλοί μας που ελπίζουμε ότι θα έρθουν στο γήπεδο. Αυτό που μας ενδιαφέρει τώρα είναι η πρόκριση, θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό και για τον ΠΑΟΚ και για την Ελλάδα που συνεχίζουμε και κερδίζουμε και σε σεβασμό. Θα μας δώσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και στην Ελλάδα. Ξέρουμε ότι θα έχουμε πολύ δύσκολους αντιπάλους, αλλά έχουμε ακόμη δρόμο ως τότε να προετοιμαστούμε και να κάνουμε το καλύτερο".

TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ