EUROCUP

Ιταλική επέλαση στο Eurocup

Ιταλική επέλαση στο Eurocup

Με νίκες των Ιταλών ξεκίνησε η έβδομη αγωνιστική του Eurocup, με τις Καντού και Ρέτζιο Εμίλια να πετυχαίνουν σημαντικές νίκες.

Η Καντού πέρασε από την έδρα της Άρτλαντ, επικρατώντας με 66-68, ενώ η Ρέτζιο Εμίλια ανέβασε την απόδοσή της στα τελευταία λεπτά και επικράτησε της Παρί Λεβαλούα με 78-72.

Την δεύτερη νίκη της στον όμιλο πανηγύρισε η Καντού. Η ιταλική ομάδα βρίσκεται σε ανοδική πορεία και το πιστοποίησε απέναντι στην Άρτλαντ, μέσα στην Γερμανία, όπου πήρε σπουδαία νίκη με 68-66. Ντάμιαν Χόλις και Μάρκο Λαγκάνα με 16 και 13 πόντους, αντίστοιχα, ήταν οι παίκτες που έκαναν τη διαφορά για τους νικητές.

Ο Ντρέικ Ντίνερ επέστρεψε στη δράση και η Ρέτζιο Εμίλια απέκτησε τον ηγέτη που έψαχνε. Ο Αμερικανός φόργουορντ ήταν καθοριστικός απέναντι στην Παρί Λεβαλουά και χάρη στους 12 πόντους που πέτυχε βοήθησε στη νίκη της ομάδας του (78-72). Κορυφαίος των νικητών, όμως ήταν ο Ακίλε Πολονάρα. Ο Ιταλός φόργουορντ με 24 πόντους και 6 ριμπάουντ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης.

Στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της αγωνιστικής, ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από την Ζιελόνα Γκόρα με 84-77, με τον Κώστα Χαραλαμπίδη να αποχωρεί τραυματίας από το παρκέ .

TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ