EUROCUP

Η Μπάγερν καλωσόρισε τον Λούτσιτς

Η Μπάγερν καλωσόρισε τον Λούτσιτς

Η Μπάγερν Μονάχου ανακοίνωσε την απόκτηση του Βλάντιμιρ Λούτσιτς, ο οποίος τελείωσε τη σεζόν στη Βαλένθια ενώ υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τους Βαυαρούς (PHOTO).

Η Μπάγερν Μονάχου συνεχίζει την ενίσχυση ενόψει της νέας σεζόν με την απόκτηση του Βλάντιμιρ Λούτσιτς, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο με τους Βαυαρούς.

Ο 27χρονος φόργουορντ (2μ.02) είχε 5.7 πόντους με 42.9% στα τρίποντα και 2.7 ριμπάουντ σε 15 αγώνες στο εφετινό Eurocup με τη Βαλένθια ενώ κατέκτησε το Eurocup με τους Ίβηρες, το 2014.

Το νέο απόκτημα της Μπάγερν Μονάχου είναι μπασκετικό "προϊόν" της Παρτίζαν, με την οποία κατέκτησε πέντε πρωταθλήματα Σερβίας, τέσσερα κύπελλα και ισάριθμες Αδριατικές Λίγκες ενώ έχει αγωνιστεί με την εθνική Σερβίας, με σημαντικότερη επιτυχία το χρυσό μετάλλιο στην Πανεπιστημιάδα του 2011, στην Κίνα.

Θυμίζουμε πως η Μπάγερν Μονάχου βρίσκεται παράλληλα και σε αναζήτηση προπονητή μετά την αποχώρηση του Σβέτισλαβ Πέσιτς, με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς να προβάλει ως φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της.

TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ