EUROCUP

Έδωσε εξηγήσεις ο Βουγιόσεβιτς

Έδωσε εξηγήσεις ο Βουγιόσεβιτς

Την δική του εξήγηση για το θέμα που προέκυψε με τον Μίχαλο Άντριτς, μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Χάποελ Ιερουσαλήμ, έδωσε ο Ντούσαν Βουγιόσεβιτς.

Η σεζόν για την Παρτίζαν δεν έχει ξεκινήσει καλά σε Σερβία και Ευρώπη. Το συγκρότημα του Ντούσαν Βουγιόσεβιτς δυσκολεύεται να κερδίσει, ενώ στο Eurocup σε τρία παιχνίδια μετράει ισάριθμες ήττες, όπως είναι λογικό υπάρχει εκνευρισμός εντός της ομάδας.

Κάπως έτσι προέκυψαν τα νεύρα μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Χάποελ Ιερουσαλήμ, όπου ο "Ντούλε" έπιασε από τον λαιμό τον Μίχαλο Άντριτς. Αυτό το στιγμιότυπο έφερε πολλές αντιδράσεις, με τον έμπειρο τεχνικό να μπαίνει στο στόχαστρο. Ο ίδιος, ωστόσο, μέσω συνέντευξης Τύπου, φρόντισε να ξεκαθαρίσει μια και καλή την κατάσταση.

"Ο Άντριτς θα έπρεπε να μου ζητήσει συγγνώμη που με έφερε σε αυτή την κατάσταση, αλλά λόγω της χειρονομίας μου δεν πρέπει να γίνει", ήταν τα πρώτα λόγια του έμπειρου τεχνικού της Παρτίζαν, ό οποίος πρόσθεσε.

"Λυπάμαι για ό,τι έγινε στην Ιερουσαλήμ, ήταν ένα άσχημο περιστατικό, αλλά δεν γίνονται ανάλογες αναφορές σε προπονητές που κυνηγάνε παίκτες. Ο Μουρίνιο με τον Βενγκέρ είχαν καβγά εντός αγωνιστικού χώρου".

Στην συνέντευξη Τύπου βρέθηκε και ο Μίχαλο Άντριτς, ο οποίος όμως δεν έκανε κάποια τοποθέτηση.

TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ