EUROCUP

Αντίπαλος της ΑΕΚ ο Τόμας Κελάτι

Αντίπαλος της ΑΕΚ ο Τόμας Κελάτι
Κελάτι 1000

Η Ζιελόνα Γκόρα, αντίπαλος της ΑΕΚ στο Eurocup, ανακοίνωσε την απόκτηση του 33χρονου Αμερικανού, κατόχου πολωνικού διαβατηρίου, Τόμας Κελάτι, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών.

Κάτοικος Πολωνίας θα είναι ο Τόμας Κελάτι για τα επόμενα δύο χρόνια, καθώς η Ζιελόνα Γκόρα ανακοίνωσε την απόκτηση του με κάθε επισημότητα.

Ο 33χρονος Αμερικανός είναι κάτοχος πολωνικού διαβατηρίου και αγωνίζεται με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας. Βλέπετε, την περίοδο 2006-08 ο Κελάτι βρισκόταν στην Πολωνιά, αγωνιζόμενος με τα χρώματα της Τούροφ.

Στη συνέχεια έπαιξε στα γήπεδα της Ισπανίας και της Ρωσίας, κατακτώντας μάλιστα δύο φορές το Eurocup. Το 2010 με τα χρώματα της Βαλένθια και το 2012 με τη φανέλα της Κίμκι. Τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε στη Μούρθια, υπό τις οδηγίες την περασμένη σεζόν του Φώτη Κατσικάρη. Την περσινή χρονιά είχε 5,6 πόντους ανά παιχνίδι, αλλά και 44% πίσω από τη γραμμή των 6,75μ.

Υπενθυμίζουμε ότι ο ύψους 1,96μ. Αμερικάνος το καλοκαίρι του 2009 είχε υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες όμως ακύρωσαν τη συμφωνία μαζί του, μετά τις ιατρικές εξετάσεις του παίκτη που έδειξαν ότι είχε πρόβλημα στους κοιλιακούς.

Φέτος ο Κελάτι θα παίξει με τη Ζιελόνα Γκόρα σε Πολωνικό Πρωτάθλημα αλλά και Eurocup. Στο πλαίσιο της δεύτερης διοργάνωσης μάλιστα θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ, καθώς τόσο οι "κιτρινόμαυροι" όσο και η πολωνική ομάδα βρίσκονται στον πρώτο όμιλο του Eurocup.

Αντίπαλος της ΑΕΚ ο Τόμας Κελάτι
Κελάτι
TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ