EUROCUP

Ανανέωσε ο μαχητής της ζωής Κούριτς

Ανανέωσε ο μαχητής της ζωής Κούριτς

Ήταν εκείνος για τον οποίο προσεύχονταν όλοι, όταν η Γκραν Κανάρια ενημέρωσε ότι έχει καλοήθη όγκο στον εγκέφαλο. Σήμερα (1/8) οι Ίβηρες ανακοίνωσαν ότι ο Κάιλ Κούριτς ανανέωσε το συμβόλαιό του για ακόμα έναν χρόνο.

Τον περασμένο Νοέμβριο ο Κάιλ Κούριτς παραπονέθηκε για ημικρανίες που δεν τον άφηναν σε ησυχία. Αντί λοιπόν, να παίξει με τη Λαμποράλ Κούτσα (για την ACB), πήγε σε νοσοκομείο της Βαρκελώνης, όπου εντόπισαν το μηνιγγίωμα (καλοήθης όγκος που προκαλεί πονοκέφαλο, επιληπτικές κρίσεις και άλλα νευρολογικά συμπτώματα).

Ο Κούριτς ενημέρωσε την Γκραν Κανάρια πως θέλει να επιστρέψει στη χώρα του, για να κάνει εκεί την επέμβαση, οι Ισπανοί σεβάστηκαν την επιθυμία του και του ευχήθηκαν τα καλύτερα. Επίσης, ο Ρικ Πιτίνο εξέδωσε ανακοίνωση Τύπου για τον πρώην παίκτη του, στην οποία αναφέρει ότι " είχαμε κάποιες μεγάλες απογοητεύσεις τους περασμένους μήνες, αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με αυτό. Στέλνουμε τις ευχές μας για υγεία και ταχεία ανάρρωση. Προσευχόμαστε για αυτόν. Είναι ένας από τους πιο εξαιρετικούς νεαρούς που είχα την προνόμιο να δουλέψω ως κόουτς. Η οικογένεια του Lousville είναι μαζί του".

Έπειτα από 158 ημέρες, λοιπόν, ο Κούριτς συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Γκραν Κανάρια για τον δεύτερο ημιτελικό με τη Γαλατάσαραϊ ενώ οι Ισπανοί ανακοίνωσαν σήμερα ότι οι δυο πλευρές επέκτειναν τη συνεργασία τους για ακόμα έναν χρόνο.

Θυμίζουμε πως η Γκραν Κανάρια είναι αντίπαλος της ΑΕΚ στον α' όμιλο του Eurocup.

TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ