EUROBASKET

Ζήσης για Σπανούλη: "Τιμή μου που έπαιξα δίπλα σου"

Ζήσης για Σπανούλη: "Τιμή μου που έπαιξα δίπλα σου"
INTIME SPORTS

Δείτε την γεμάτη από συγκίνηση φωτογραφία που ανέβασε ο Νίκος Ζήσης στο twitter, έχοντας δίπλα του τον επιστήθιο φίλο και συμπαίκτη του, Βασίλη Σπανούλη, τονίζοντας πως ήταν τιμή που έπαιξε μπάσκετ δίπλα του.

Νίκος Ζήσης και Βασίλης Σπανούλης. Επιστήθιοι φίλοι και συμπαίκτες από έφηβοι. Μαζί στις Εθνικές ομάδες από μικρά παιδιά. Κάπου εδώ η συνύπαρξη τους στην Εθνική μας ομάδα έφτασε στο τέλος της, καθώς ο Βασίλης Σπανούλης ανακοίνωσε πως τερματίζει την σταδιοδρομία του στο μπάσκετ με τα γαλανόλευκα χρώματα.

Ο Νίκος Ζήσης, στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ανέβασε μία φωτογραφία γεμάτη από συγκίνηση, έχοντας δίπλα του τον καλό του φίλο, συμπαίκτη και κουμπάρο, Βασίλη Σπανούλη, γράφοντας το εξής μήνυμα για τον αρχηγό του Ολυμπιακού: " Τιμή μου που έπαιξα δίπλα σου. Οι αναμνήσεις θα μείνουν για πάντα χαραγμένες".

Οι Νίκος Ζήσης και Βασίλης Σπανούλης, αναδείχθηκαν Πρωταθλητές Ευρώπης με την Εθνική Ελλάδας, τόσο με την Νέων (2002), όσο και με την Ανδρών (2005), ενώ υπήρξαν συμπαίκτες τόσο στην ομάδα του αργυρού μεταλλίου (Μουντομπάσκετ 2006), όσο και σε εκείνη του χάλκινου μεταλλίου (Ευρωμπάσκετ 2009). Στην Ολυμπιάδα του 2004, με προπονητή τον Παναγιώτη Γιαννάκη, πραγματοποίησαν το ντεμπούτο τους στην Εθνική Ανδρών.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ