EUROBASKET

Ζήσης: "Οι μεγάλες ομάδες φαίνονται από το πως ανασυντάσσονται"

Ο Νίκος Ζήσης μίλησε στην κάμερα του ΑΝΤ1 λίγα λεπτά μετά το τέλος του χαμένου προημιτελικού με την Ισπανία (73-71), τονίζοντας πως η Εθνική ομάδα δεν ήταν αυτή που έπρεπε στο πρώτο ημίχρονο.

Για έκτη συνεχόμενη χρονιά, η Εθνική ομάδα έμεινε εκτός τετράδας σε μεγάλη διοργάνωση. Αυτή τη φορά η Ισπανία ήταν αυτή που έβαλε "στοπ" στον δρόμο της προς το βάθρο. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Νίκος Ζήσης δεν μπορούσε να κρύψει την απογοήτευσή του.

" Σίγουρα είμαστε δυσαρεστημένοι. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ κακοί, δεν είχαμε ενέργεια. Ήταν σα να μην μπήκαμε στο παιχνίδι, ήμασταν πολύ παθητικοί. Στο τρίτο δεκάλεπτο είχαμε περισσότερη ενέργεια. Κάναμε κάποια λάθη στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου, που αποδείχθηκαν τεράστια", είπε αρχικά ο αρχηγός της "γαλανόλευλης" στον ΑΝΤ1, για να προσθέσει πως " δεν μπορείς να εξηγήσεις γιατί μπαίνεις έτσι. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπήκαμε καλά. Αντιδράσαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Ξέραμε ότι θα παίξουν όλοι οι παίκτες της Ισπανίας. Ήταν καλύτεροι στις λεπτομέρειες".

Όταν του έγινε ερώτηση για τις αποφάσεις των διαιτητών, απάντησε: " Δεν θέλω να μιλήσω για τη διαιτησία. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε στο γήπεδο", και τόνισε πως " πρέπει να ανασυνταχθούμε και να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα. Η ομάδα πρέπει να μείνει "ζωντανή" για να διεκδικήσει όσους στόχους έχει. Οι μεγάλες ομάδες φαίνονται από το πως ανασυντάσσονται".

Τέλος είπε: " Είναι μια δύσκολη στιγμή γιατί το πιστεύαμε. Δεν παίξαμε τόσο καλά, αλλά ανά διαστήματα. Το σημαντικό είναι να προκριθούμε στο προ-ολυμπιακό. Τα υπόλοιπα τα βλέπουμε".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ