EUROBASKET

Ζήσης: "Κακώς χαλαρώσαμε"

Ζήσης: "Κακώς χαλαρώσαμε"
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Ζήσης αναφέρθηκε στα δύο πρόσωπα που είχε η Εθνική ομάδα απέναντι στη Γεωργία, τονίζοντας πως δεν υπήρχε λόγος για χαλάρωση (VIDEO).

Η νίκη επί της Γεωργίας (79-68) έφερε την Εθνική ομάδα στην επόμενη φάση του Eurobasket. Αυτό που μένει πλέον είναι να μάθει την τελική της κατάταξη, κάτι το οποίο μπορεί να εξασφαλίσει απέναντι στη Σλοβενία (9/9, 16:00), αφού σε περίπτωση νίκης θα τερματίσει στην κορυφή του ομίλου.

Ο Νίκος Ζήσης μίλησε στη μικτή ζώνη μετά το παιχνίδι με τη Γεωργία, κάνοντας ειδική αναφορά στα δύο πρόσωπα που έδειξαν οι διεθνείς μας στο παιχνίδι. " Για κάποιον λόγο δεν καταφέραμε να κρατήσουμε τον ρυθμό μας. Είναι καλό ότι αυτό συνέβη τώρα και δεν το πληρώσαμε", είπε αρχικά ο αρχηγός της "γαλανόλευκης", πριν επισημάνει πως " δεν χρειάζεται να ξέρεις πολύ μπάσκετ για να καταλάβεις ότι κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και ένα κακό δεύτερο. Χαλαρώσαμε. Κακώς έγινε αυτό. Υπάρχουν ομάδες που θα σου κάνουν ζημιά στο μέλλον, οπότε δεν είμαστε ευχαριστημένοι από την εικόνα μας στο δεύτερο ημίχρονο".

Όσο για το πρώτο εικοσάλεπτο; " Είχαμε πολλή ενέργεια στην άμυνα, βάλαμε εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό. Αυτός ο αγώνας τελείωσε, πάμε για τον επόμενο", ανέφερε, ενώ σε ερώτηση που του έγινε για το παιχνίδι που ακολουθεί, με τη Σλοβενία, υποστήριξε: " Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο. Λείπουν δύο πολύ σημαντικοί παίκτες, αλλά παίζουν πολύ επιθετικά στην άμυνα. Έχουν υψηλό κίνητρο απέναντί μας. Θα έχουν τον κόσμο στο πλευρό τους. Κρίνει πολλά ο αγώνας, αλλά τίποτα περισσότερο από την πρωτιά".

Κουφός: "Σκληρή ομάδα η Σλοβενία"

Από την πλευρά του, ο Κώστας Κουφός μίλησε για το κακό τρίτο δεκάλεπτο, λέγοντας πως " έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε για να μειώσουμε τα νεκρά διαστήματα", ενώ για τον αγώνα με τη Σλοβενία είπε: " Η Σλοβενία είναι μια σκληρή ομάδα, που παίζει δυνατά".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ