EUROBASKET

Υπολογίζει στον Ρένφρο ο Ιβάνοβιτς

Υπολογίζει στον Ρένφρο ο Ιβάνοβιτς

Η Βοσνία/Ερζεγοβίνη του Ντούσκο Ιβάνοβιτς εξασφάλισε τη συμμετοχή της στους ομίλους του EuroBasket μέσω προκριματικών. Ο Μαυροβούνιος κόουτς θα έχει στη διάθεσή του τον Άλεξ Ρένφρο, ο οποίος θα πάρει βοσνιακό διαβατήριο.

Ο Άλεξ Ρένφρο ήταν εκ των κορυφαίων της Άλμπα Βερολίνου στην Euroleague 2014-'15. Ολοκλήρωσε τη σεζόν με 9.8 πόντους, 5.3 ασίστ, 4.5 ριμπάουντ και 1.4 κλεψίματα μ.ό. σε 24 αγώνες με τους Γερμανούς, που διεκδίκησαν ως το τέλος την πρόκριση στα playoffs της διοργάνωσης.

Ο 28χρονος Αμερικανός γκαρντ (1μ.91) θα ενισχύσει τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη στο EuroBasket 2015 ως νατουραλιζέ, αφού μέσα στις επόμενες ημέρες θα πάρει βοσνιακό διαβατήριο.

Το EuroBasket 2015 θα διεξαχθεί το διάστημα 5-20 Σεπτεμβρίου ενώ θα δώσει τα εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Ο κάτοχος του τίτλου και ο φιναλίστ θα αγωνιστούν απευθείας στους Αγώνες της Βραζιλίας ενώ οι ομάδες που θα τερματίσουν στις θέσεις 3-6, θα συμμετάσχουν στο Προολυμπιακό τουρνουά.

Η Βοσνία συμμετέχει στον Α' όμιλο μαζί με τις Γαλλία, Φινλανδία, Πολωνία, Ισραήλ και Ρωσία ενώ ο ομοσπονδιακός κόουτς Ντούσκο Ιβάνοβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει στον ΝΒΑer Γιουσούφ Νούρκιτς, λόγω επέμβασης στο γόνατο .

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ