EUROBASKET

Χωρίς Τεόντοσιτς η Σερβία

Χωρίς Τεόντοσιτς η Σερβία

Η Σερβία ταξίδεψε στο Νανσί για το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας ενόψει Eurobasket 2015 απέναντι στη Γαλλία χωρίς τους Μίλος Τεόντοσιτς, Ζόραν Έρτσεγκ και Ντράγκαν Μιλοσάβλιεβιτς. Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς εξήγησε τον λόγο.

Η προετοιμασία της Σερβίας για το Eurobasket συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς το τελευταίο διάστημα ενώ αρκετοί παίκτες των δευτεραθλητών κόσμου που συμπεριλήφθηκαν στην προεπιλογή του Σάσα Τζόρτζεβιτς, βρίσκονται στο στάδιο της αποθεραπείας τους.

Όπως συμβαίνει με τους Μίλος Τεόντοσιτς, Ζόραν Έρτσεγκ και Ντράγκαν Μιλοσάβλιεβιτς οι οποίοι δεν ακολούθησαν την αποστολή της Σερβίας στο Νανσί για το αποψινό (7/8) φιλικό με τη Γαλλία αλλά επέστρεψαν στο Βελιγράδι.

"Το ταξίδι είναι σύντομο αλλά επίπονο. Δεν υπάρχει λόγος να επιβαρυνθούν οι παίκτες μας. Είναι καλύτερο γι' αυτούς να επιστρέψουν από το να παρακολουθήσουν το παιχνίδι με πολιτικά" εξήγησε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, ο οποίος στάθηκε στην παρουσία του Μπορίς Ντιό. "Είναι ο παίκτης της Γαλλίας που ξεχωρίζει. Γενικώς, διαθέτουν σπουδαίους παίκτες".

Πρόκειται για το δεύτερο φιλικό των "Αετών" στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους, μετά το 81-61 επί της Ουγγαρίας.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ