EUROBASKET

Χωρίς Σανικίτζε στο Ευρωμπάσκετ η Γεωργία

Χωρίς Σανικίτζε στο Ευρωμπάσκετ η Γεωργία

Ο Βίκτορ Σανικίτζε δεν θα καταφέρει τελικά να δώσει το παρών στο φετινό Ευρωμπάσκετ, αφού δεν πρόκειται να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του όταν ξεκινήσει η διοργάνωση.

Με μία μεγάλη απώλεια θα παραταχθεί η Γεωργία στο Ευρωμπάσκετ. Μία απώλεια βέβαια που κατά πολλούς ήταν αναμενόμενη, αφού τα πράγματα έδειχναν εξ αρχής δύσκολα.

Όπως λοιπόν έγινε γνωστό, η ομάδα του Ηλία Ζούρου δεν θα έχει στην διάθεσή της τον Βίκτορ Σανικίτζε στην προσπάθειά της για διάκριση.

Ο έμπειρος φόργουορντ/σέντερ είχε τραυματιστεί σοβαρά στο γόνατο στον πρώτο αγώνα της χρονιάς για τον Άρη στην Stoiximan.gr Basket League με αντίπαλο τα Τρίκαλα. Αποτέλεσμα ήταν να υποβληθεί άμεσα σε επέμβαση, με τον χρόνο απουσίας του να ορίζεται στους 6-10 μήνες. Όπως αποδεικνύεται ωστόσο δεν πρόκειται να είναι στο 100% όταν ξεκινήσει το Ευρωμπάσκετ, με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός 12αδας αρκετά νωρίς από τον Ηλία Ζούρο.

Η Γεωργία βρίσκεται στον 2ο όμιλο του Ευρωμπάσκετ, παρέα με την Λιθουανία, την Ιταλία, την Γερμανία, την Ουκρανία και το Ισραήλ.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ