EUROBASKET

Χωρίς Ραντούλιτσα συνεχίζει η Σερβία

Χωρίς Ραντούλιτσα συνεχίζει η Σερβία

Ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα τέθηκε εκτός Ευρωμπάσκετ λόγω του τραυματισμού που εξακολουθεί να τον ταλαιπωρεί στο γόνατο. Χωρίς και Τεόντοσιτς, Νέντοβιτς στο Αμβούργο η Σερβία για το τουρνουά "Super Cup".

Ένα πρόβλημα στο γόνατο έθεσε εκτός Ευρωμπάσκετ τον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα. Όπως ανακοίνωσε σήμερα ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, ο τέως σέντερ του Παναθηναϊκού δεν θα συνεχίσει στην προετοιμασία της Εθνικής Σερβίας, καθώς δεν προλαβαίνει να είναι έτοιμος 100% στο Ευρωμπάσκετ. Το ευχάριστο για τη Σερβία είναι ότι επέστρεψε στις προπονήσεις ο Μάρκο Σιμόνοβιτς και ακολούθησε την αποστολή στο Αμβούργο, όπου θα πάρει μέρος σε διεθνές τουρνουά μαζί με τη Γερμανία, την Πολωνία και τη Ρωσία.

Οι Σέρβοι πήγαν με 13 παίκτες στη Γερμανία. Σε αυτούς δεν συμπεριλαμβάνεται ο Μίλος Τεόντοσιτς λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει. Ο πόιντ γκαρντ των Λος Αντζελες Κλίπερς θα ενσωματωθεί στην εθνική ομάδα τη Δευτέρα, όταν θα αναχωρήσει για την Αθήνα, όπου θα συμμετάσχει στο ετήσιο τουρνουά Ακρόπολις (23-25 Αυγούστου). Εκτός αποστολής έμεινε ακόμα ο Νεμάνια Νέντοβιτς, η συμμετοχή του οποίου στο Ευρωμπάσκετ είναι ακόμα στον "αέρα".

Το πρόγραμμα του "Super Cup" του Αμβούργου


Παρασκευή 18/8

Γερμανία-Ρωσία

Πολωνία-Σερβία

Σάββατο 19/8

Γερμανία-Πολωνία

Σερβία-Ρωσία

Κυριακή 20/8

Γερμανία-Σερβία

Πολωνία-Ρωσία

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ