EUROBASKET

Χωρίς Νέντοβιτς στο "Ακρόπολις" η Σερβία

Serbia's Nemanja Nedovic (11) drives to the basket as United States' DeMarcus Cousins (12) and United States' Kyle Lowry (7) defend during the men's gold medal basketball game at the 2016 Summer Olympics in Rio de Janeiro, Brazil, Sunday, Aug. 21, 2016. (AP Photo/Eric Gay)
Serbia's Nemanja Nedovic (11) drives to the basket as United States' DeMarcus Cousins (12) and United States' Kyle Lowry (7) defend during the men's gold medal basketball game at the 2016 Summer Olympics in Rio de Janeiro, Brazil, Sunday, Aug. 21, 2016. (AP Photo/Eric Gay) AP

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς δεν θα αγωνιστεί στο τουρνουά "Ακρόπολις" με την Εθνική Σερβίας, η οποία έχει από χθες και νέο αρχηγό: τον Μίλαν Μάτσβαν.

Όλα έδειχναν ότι ο Αλεξάνταρ Τζόρτζεβιτς θα μπορούσε να υπολογίζει στον Νεμάνια Νέντοβιτς για την πρόβα τζενεράλε των Σέρβων ενόψει του Ευρωμπάσκετ. Εν τέλει όμως ο εκρηκτικός γκαρντ της Μάλαγα δεν πρόκειται να συμμετάσχει ούτε στο τουρνουά "Ακρόπολις", το οποίο θα διεξαχθεί από τις 23 έως τις 25 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ.

Ο Τζόρτζεβιτς αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής τον Νέντοβιτς, προκειμένου να συνεχίσει την αποθεραπεία του, κρίνοντας ότι δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος να παίξει σε αγώνα. " Η αποθεραπεία μου πηγαίνει βάσει προγράμματος, ωστόσο δεν είμαι ακόμα 100% έτοιμος. Θα συνεχίσω να είμαι με την ομάδα και να προπονούμαι ελαφρά χωρίς επαφές" είπε ο Νέντοβιτς.

Νέος αρχηγός ο Μάτσβαν

Στο μεταξύ, ο Μίλαν Μάτσβαν θα είναι ο αντικαταστάτης του Μίλος Τεόντοσιτς στην αρχηγεία της Εθνικής Σερβίας. " Έχω μεγάλη ευθύνη και σημαίνει πολλά για μένα. Είμαι ευτυχής που μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία" τόνισε ο Μάτσβαν, που πήρε το χρίσμα του αρχηγού μετά την αποχώρηση του Τεόντοσιτς από την εθνική ομάδα λόγω του τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ