EUROBASKET

Χωρίς Φερνάντεθ και Ρέγιες η Ισπανία στο Ευρωμπάσκετ

Χωρίς Φερνάντεθ και Ρέγιες η Ισπανία στο Ευρωμπάσκετ

Ο Ρούντι Φερνάντεθ και ο Φελίπε Ρέγιες ενημέρωσαν την ισπανική Ομοσπονδία ότι δεν θα συμμετάσχουν στο Ευρωμπάσκετ σύμφωνα με τη Marca.

Δύο από τους παίκτες που συνδέθηκαν άρρηκτα με τις επιτυχίες του ισπανικού μπάσκετ την περασμένη 15ετία, δεν πρόκειται να συμμετάσχουν στο φετινό Ευρωμπάσκετ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Marca ο Φελίπε Ρέγιες και ο Ρούντι Φερνάντεθ ειδοποίησαν την ισπανική Ομοσπονδία ότι αποφάσισαν να ξεκουραστούν αυτό το καλοκαίρι, προκειμένου να είναι έτοιμοι για την επόμενη αγωνιστική περίοδο με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Κάπως έτσι ο Ρέγιες δεν θα γίνει φέτος πρώτος σε συμμετοχές με τη "φούρια ρόχα". Ο Ρέγιες έχει 236 αγώνες με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του, ένα λιγότερο από τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο (237) και τρία από τον Χουάν Αντόνιο Σαν Επιφάνιο (239). Την περασμένη σεζόν ο Ρέγιες είχε 5,3 πόντους και 2,8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στην EuroLeague με τη Ρεάλ. Ο Φερνάντεθ, από την άλλη, είχε 6,5 πόντους, 2,8 ριμπάουντ, 3,2 ασίστ και 1,2 κλεψίματα ανά αγώνα.

Η Ισπανία βρίσκεται στον 3ο όμιλο του Ευρωμπάσκετ, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 31 Αυγούστου έως τις 17 Σεπτεμβρίου σε Φινλανδία, Τουρκία, Ρουμανία και Ισραήλ. Οι αντίπαλοι της ισπανικής ομάδας είναι η Κροατία, η Τσεχία, η Ουγγαρία, η Ρουμανία και το Μαυροβούνιο.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ