EUROBASKET

Χωρίς Ασίκ η Τουρκία

Χωρίς Ασίκ η Τουρκία

Ο Ομέρ Ασίκ ήταν εκ των τριών Τούρκων NBAers που κλήθηκαν στην προεπιλογή της Τουρκίας για το Eurobasket όμως η ομοσπονδία ενημέρωσε σήμερα (25/7) πως ο σέντερ των Pelicans δεν θα ενισχύσει την εθνική ομάδα.

Ο Εργκίν Αταμάν κάλεσε 20 παίκτες στην προεπιλογή για το Eurobasket 2015, εκεί που η Τουρκία (κατά τα λεγόμενα του εθνικού της κόουτς) έχει στόχο το μετάλλιο και την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Παρ' όλα αυτά η ομοσπονδία ενημέρωσε σήμερα (25/7) πως ο Ομέρ Ασίκ δεν θα ενισχύσει την εθνική ομάδα στο Eurobasket λόγω προβλημάτων στη μέση. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, ο σέντερ των Pelicans συμβουλεύτηκε τους γιατρούς και τα αποτελέσματα των εξετάσεων δεν ήταν θετικά. Τα προβλήματα στη μέση παραμένουν κι έτσι ο Ασίκ αποχώρησε από την προετοιμασία της Τουρκίας.

Οι γείτονες συμμετέχουν στον Β' όμιλο του Βερολίνου, μαζί με τις Ισπανία, Σερβία, Ιταλία, Γερμανία και Ισλανδία ενώ ο Ασίκ ήταν εκ των τριών Τούρκων ΝΒΑers που συμπεριλήφθηκαν στην προεπιλογή μαζί με τους Ερσάν Ιλιασόβα (Bucks) και Φουρκάν Αλντεμίρ (Sixers).

Πλέον συνεχίζουν οι εξής 19: Μπιρκάν Μπατούκ, Τσεντί Οσμάν, Ντογκούς Μπαλμπάι, Φουρκάν Κόρκμαζ, Εμιρκάν Κοσούτ (Αναντολού Εφές), Καν Μαξίμ Μουτάφ (Μπάνβιτ), Ογκούζ Σαβάς, Χουσεϊν Κοκσάλ (Νταρουσάφακα), Καρτάλ Οζμιζράκ (Εσκεσιχίρ), Σεμίχ Ερντέν, Μελίχ Μαχμούτογλου, Κέναν Σιπάχι (Φενέρμπαχτσε), Σινάν Γκιουλέρ (Γαλατασαράι), Μπαρίς Χερσέκ, Μπόμπι Ντίξον, Ακίφ Γκιουβέν (Καρσίγιακα), Σαμέκ Γκεϊκ (Τόφας), Ερσάν Ιλιασόβα (Μιλγουόκι), Φουρκάν Αλντεμίρ (Φιλαδέλφεια Σίξερς).

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ