EUROBASKET

Χοντρό κράξιμο από Ράτζα

Χοντρό κράξιμο από Ράτζα
INTIME SPORTS

Η νέα (παταγώδης) αποτυχία της Κροατίας σε Eurobasket προκάλεσε την "έκρηξη" του Ντίνο Ράτζα. Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού "έβαλε χέρι" στους παίκτες του Βέλιμιρ Περάσοβιτς για την παρουσία τους στη διοργάνωση.

Η αλήθεια είναι πως η Κροατία έχει καιρό να ζήσει μια μεγάλη επιτυχία. Για την ακρίβεια, πάνε αρκετά χρόνια από την τελευταία φορά που ανέβηκε στο βάθρο. Πέρασαν βλέπετε δύο δεκαετίες από τη στιγμή που η "χρβάτσκα" έφτανε μέχρι την τρίτη θέση στο Eurobasket της Αθήνας.

Από τότε όμως, η χώρα βιώνει διαρκώς αποτυχίες. Με αποκορύφωμα τη φετινή, αφού στο Eurobasket της Γαλλίας δεν κατάφερε να φτάσει ούτε στα προημιτελικά. Το εμπόδιο της Τσεχίας αποδείχθηκε αξεπέραστο. Κι ύστερα ήρθε το ξέσπασμα του Ντίνο Ράτζα.

" Δεν ξέρω τι να πω γι αυτά που είδαμε στο Eurobasket", είπε ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού. Αυτή όμως ήταν όμως η αρχή, πριν αρχίσει να... ανεβάζει τους τόνους: " Δεν υπάρχει λογική εξήγηση για ό,τι συνέβη φέτος. Το πιο εύκολο είναι να κλωτσάς ένα νεκρό άλογο, αλλά πρέπει να ανοίξουμε τα μάτια μας γι αυτά που έγιναν στο Eurobasket".

" Δεχθήκαμε πενήντα πόντους στο ημίχρονο με την Τσεχία, κι αντί μετά την ανάπαυλα να δούμε τους παίκτες να παλεύουν σαν πεινασμένα σκυλιά, ήταν ακόμη πιο νωθροί και παθητικοί", συνέχισε πριν κορυφωθεί το ξέσπασμά του: " Ούτε γυναικεία ομάδα δεν θα κερδίζαμε, ποια Τσεχία;". Αν δεν το καταλάβατε, στην Κροατία είναι μία... ωραία ατμόσφαιρα.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ