EUROBASKET

Χάνει το Eurobasket ο Ντατόμε

Χάνει το Eurobasket ο Ντατόμε

Η ιταλική ομοσπονδία ενημέρωσε ότι ο Τζίτζι Ντατόμε τέθηκε νοκ άουτ από τα υπόλοιπα παιχνίδια της "σκουάντρα ατζούρα" στο Eurobasket μετά τον τραυματισμό του στον προσαγωγό στη χθεσινή (7/9) αναμέτρηση με την Ισλανδία!

Η εθνική Ιταλίας διεκδικεί, αρχικά, την πρόκρισή της στις 16 καλύτερες ομάδες του Eurobasket μέσα από τον όμιλο του "θανάτου" ενώ ακολουθούν οι αναμετρήσεις με τις Ισπανία (8/9, 22:00), Γερμανία (9/9, 18:45) και Σερβία (10/9, 15:30).

Πλέον ο Σιμόνε Πιανιτζιάνι δεν μπορεί να υπολογίζει στον Τζίτζι Ντατόμε, αφού ο διεθνής φόργουορντ της Φενέρμπαχτσε τραυματίστηκε στον προσαγωγό κατά τη διάρκεια της χθεσινής αναμέτρησης με την Ισλανδία , αποχώρησε έπειτα από 10 λεπτά συμμετοχής και παρακολούθησε το υπόλοιπο παιχνίδι από τον πάγκο.

Ο Ντατόμε υποβλήθηκε σήμερα (7/9) σε νέες εξετάσεις κι εν συνεχεία η ιταλική ομοσπονδία ενημέρωσε ότι ο 28χρονος πρώην ΝΒΑer χάνει το υπόλοιπο του Eurobasket. Στα δυο ματς με τις Τουρκία, Ισλανδία, ο Ιταλός φόργουορντ είχε 7 πόντους, 3 ριμπάουντ και 1 ασίστ μ.ό. σε 16.5'.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ