EUROBASKET

Χάνει το Eurobasket ο Τσίρμπες

Χάνει το Eurobasket ο Τσίρμπες

Ο Μάικ Τσίρμπες δεν θα ενισχύσει τη Γερμανία στο προσεχές Eurobasket 2015 αφού τραυματίστηκε στον αστράγαλο κατά τη διάρκεια της χθεσινής (21/8) αναμέτρησης με τη Λετονία και θα μείνει εκτός δράσης τις επόμενες εβδομάδες!

Η Γερμανία διοργανώνει τον δεύτερο όμιλο του Eurobasket 2015, αυτόν που θα διεξαχθεί στο Βερολίνο με τη συμμετοχή της Τουρκίας, της Ισπανίας, της Σερβίας, της Ιταλίας και της Ισλανδίας ενώ ο Κρις Φλέμινγκ δεν μπορεί να υπολογίζει στον Μάικ Τσίρμπες.

Ο διεθνής σέντερ του Ερυθρού Αστέρα χτύπησε στον αριστερό αστράγαλο κατά τη διάρκεια της φιλικής αναμέτρησης με τη Λετονία στο πλαίσιο του "Ergo Supercup" και θα μείνει εκτός δράσης για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.

"Ο τραυματισμός του Μάικ είναι σοβαρός. Οι πρώτες εκτιμήσεις δεν είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικές. Θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις μέσα στις επόμενες ημέρες, προκειμένου να έχουμε σαφέστερη εικόνα για την κατάστασή του. Η διάρκεια της αποχής του θα γίνει γνωστή την επόμενη εβδομάδα" εξήγησε ο αθλητικός διευθυντής του Ερυθρού Αστέρα, Μίρκο Πάβλοβιτς.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ