EUROBASKET

Χαμόγελα για Χάκετ και "εξηντάρα" στην Ιταλία

Χαμόγελα για Χάκετ και "εξηντάρα" στην Ιταλία

Η Ιταλία συνέτριψε τη Λευκορωσία (96-36) σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας, με την είδηση της βραδιάς βέβαια να αφορά στην επιστροφή του Ντάνιελ Χάκετ στην δράση.

Εφτά περίπου μήνες μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Ούνικς Καζάν στο ΣΕΦ , ο Ντάνιελ Χάκετ επανεμφανίστηκε στα παρκέ, στο φιλικό της Ιταλίας με τη Λευκορωσία, στο πλαίσιο του "Trentino Cup". Η "σκουάντρα ατζούρα" επιβλήθηκε με χαρακτηριστική άνεση, με το τελικό +60 (96-36) να αποτελεί ισοφάριση της τέταρτης μεγαλύτερης νίκης στην ιστορία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος των γειτόνων.

Όλα τα βλέμματα βέβαια ήταν στραμμένα πάνω στον Ντάνιελ Χάκετ, ο οποίος αγωνίστηκε για πρώτη φορά μετά από 233 ημέρες, δείχνοντας πως είναι σε θέση να διεκδικήσει την παρουσία του στο EuroBasket. Ο πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού εμφανίστηκε με ανανεωμένη εμφάνιση (βλ. μοικάνα), έχοντας αρκετό δρόμο μπροστά του έως ότου θεωρηθεί απόλυτα έτοιμος για να αγωνιστεί σε φουλ ρυθμούς.

Η επιστροφή του στην δράση λογίζεται φυσικά ως ένα μεγάλο "συν" τόσο για τον ίδιο (ψυχολογικά) όσο και για την ομάδα του Έτορε Μεσίνα, η οποία βρίσκεται στον Β' Όμιλο του EuroBasket (αυτόν του Τελ Αβίβ), μαζί με Ισραήλ, Ουκρανία, Λιθουανία, Γεωργία και Γερμανία.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ