EUROBASKET

Βράνκοβιτς: "Η Ελλάδα μπορεί να αποκλείσει τη Λιθουανία"

Βράνκοβιτς: "Η Ελλάδα μπορεί να αποκλείσει τη Λιθουανία"

Ο Στόγιαν Βράνκοβιτς μέσω του Sport24.gr εξέφρασε την πίστη του, ότι η Ελλάδα μπορεί ν’ αποκλείσει τη Λιθουανία, στη μεταξύ τους μάχη, για τους "16" του Eurobasket 2017.

Ο πρόεδρος της κροατικής ομοσπονδίας μπάσκετ, και παλιός παίκτης του Παναθηναϊκού, Στόγιαν Βράνκοβιτς, υποστήριξε ότι η Εθνική μπορεί ν’ αποκλείσει τη Λιθουανία και τόνισε τί θα πρέπει να προσέξουν οι διεθνείς μας.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΛΛΟΣ

Ο Στόγιαν Βράνκοβιτς μίλησε για την αναμέτρηση της Εθνικής με τη Λιθουανία και πιο συγκεκριμένα είπε: " Τους αντιμετωπίσαμε σε φιλικό αγώνα στη Γαλλία. Πιστεύω ότι η Ελλάδα μπορεί να παίξει καλό μπάσκετ και να τους αποκλείσει".

Αναφορικά με το τι πρέπει να προσέξουν ο Κώστας Μίσσας και οι διεθνείς μας, ο "Στόικο" συμπλήρωσε: " Οι Λιθουανοί έχουν μεγάλα κορμιά και μπορούν να σκοράρουν άνετα μέσα από τη ρακέτα, ενώ έχουν και καλό περιφερειακό σουτ. Επίσης η Ελλάδα θα πρέπει να προσέξει και το τρανζίσιον παιχνίδι τους".

Για την πορεία της Κροατίας στο Eurobasket 2017, ο Στόγιαν Βράνκοβιτς τόνισε: " Παίξαμε πολύ καλά στον όμιλο μας, καθώς είχαμε μόνο μία ήττα από την Ισπανία. Πλέον έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι με την Ρωσία".

Ο πρόεδρος της κροατικής ομοσπονδίας μπάσκετ είπε για την αναμέτρηση της χώρας του με τη Ρωσία: " Ο αγώνας μας με τη Ρωσία θα είναι πραγματικά πολύ δύσκολος. Εδώ βρίσκονται δεκαέξι ομάδες, που η κάθε μία μπορεί να νικήσει την άλλη".

Ο Στόγιαν Βράνκοβιτς ήταν λιτός όταν ρωτήθηκε για το μέχρι πού βλέπει την Κροατία να φτάνει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, λέγοντας: " Θα πάμε βήμα – βήμα στη διοργάνωση".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ