EUROBASKET

Βίντμαρ: "Θέλουμε τη νίκη και με την Ελλάδα!"

Βίντμαρ: "Θέλουμε τη νίκη και με την Ελλάδα!"

Αρκετά κουρασμένος από τη μάχη με τη Φινλανδία, αλλά και "γεμάτος" από τη νίκη και το ντουμπλάρισμα των νικών, στην έναρξη τουEurobasket2017 εμφανίστηκε στις δηλώσεις στοSport24.gr, ο Γκάσπερ Βίντμαρ.

Ο 29χρονος σέντερ της Σλοβενίας ήθελε να χαρεί για την επικράτηση της ομάδας του κόντρα σε έναν δύσκολο αντίπαλο, που πήγε στο φινάλε να… κλέψει το ροζ φύλλο του αγώνα, ωστόσο η σημερινή (16:30) αναμέτρηση με την Ελλάδα, του προξενούσε δεύτερες σκέψεις και εγρήγορση, ώστε να μείνει προσηλωμένος στην "επόμενη μέρα".

ΑΠΟΣΤΟΛΗ – ΕΛΣΙΝΚΙ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΛΛΟΣ

Ο Γκάσπερ Βίντμαρ με τη λήξη της αναμέτρησης στάθηκε αρχικά στη δύσκολη νίκη: " Είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι ξεκινήσαμε με δύο νίκες στις δύο πρώτες αγωνιστικές του ομίλου μας. Γνωρίζαμε ότι ο αγώνας με τη Φινλανδία θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι".

Ωστόσο δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην «καυτή» ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι περίπου δώδεκα χιλιάδες Φιλανδοί που βρέθηκαν στη "Χάρτβαλ Αρίνα": " Η Φινλανδία είναι μία σπουδαία ομάδα, με πολλούς καλούς σουτέρ, με αθλητικούς παίκτες και φυσικά μη ξεχνάμε το γεγονός ότι παίζουν μέσα στο σπίτι τους".

Φυσικά και δεν γινόταν να μην ερωτηθεί για την αγωνιστική μετάπτωση που έδειξε η ομάδα του, καθώς ενώ στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού ήταν το αφεντικό με πρωτεργάτη τον εκπληκτικό –στο πρώτο ημίχρονο Γκόραν Ντράγκιτς- η… σλοβένικη μηχανή έδειξε να χάνει στροφές.

Κάτι που φάνηκε να κατάλαβε άμεσα και ο ίδιος μεταφέροντας τη σκέψη του στον αγώνα με την Ελλάδα, δηλώνοντας: " Μέσα στον αγώνα η απόδοση μας δεν ήταν σταθερή όπως θα θέλαμε. Είχαμε πάνω – κάτω. Ελπίζω από το αμέσως επόμενο παιχνίδι που είναι κόντρα στην Ελλάδα, να σταματήσουν αυτές οι μεταπτώσεις στην απόδοση μας, γιατί είναι ένα πολύ δύσκολο ματς".

Τέλος ο σέντερ της τουρκικής Μπάνβιτ φάνηκε έτοιμος για τη μεγάλη αναμέτρηση με την Ελλάδα και τη… μάχη των Βαλκανίων: " Γνωρίζουμε τι παίκτες έχει η Ελλάδα και είναι εξαιρετικοί. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μία σπουδαία ομάδα. Θέλουμε πάρα πολύ τη νίκη και στο τέλος του αυριανού αγώνα θα μπορούμε να ξέρουμε τι θα έχει συμβεί".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ