EUROBASKET

Βασιλειάδης: "Είμαστε δίπλα στα καλά και στα άσχημα"

Βασιλειάδης: "Είμαστε δίπλα στα καλά και στα άσχημα"

Η Εθνική μας ομάδα επέστρεψε από την Πόλη κι ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, την υποδέχτηκε στο αεροδρόμιο, τονίζοντας πως “με τις συνθήκες και τα προβλήματα που είχαμε, φύγαμε με το κεφάλι ψηλά”.

Η όγδοη θέση σίγουρα δεν ήταν αυτό που προσδοκούσε η Εθνική όταν πήγαινε στο Ελσίνκι για το Eurobasket. Η Ελλάδα έδειξε στα τελευταία παιχνίδια ότι ήταν ικανή για κάτι καλύτερο και αυτό επισήμανε ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης στις δηλώσεις που έκανε μετά την άφιξη της Εθνικής από την Κωνσταντινούπολη.

" Υπήρχε μια αίσθηση ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο. Στο τέλος εάν έμπαιναν οι δύο προσπάθειες ίσως να ήταν καλύτερο το αποτέλεσμα. Ήθελα σήμερα (14/09) να δείξω ότι είμαστε δίπλα και στα καλά και στα άσχημα” τόνισε αρχικά ο Γιώργος Βασιλειάδης, για να συμπληρώσει: “ Η Εθνική μάς έχει συνηθίσει στις μεγάλες επιτυχίες. Με τις συνθήκες και τα προβλήματα που είχαμε, φύγαμε με το κεφάλι ψηλά. Αποκλειστήκαμε γιατί οι άλλοι ήταν πιο τυχεροί κι έπαιξαν καλύτερα. Το σημαντικό είναι να μένεις όρθιος και να συνεχίσεις να αγωνίζεται για την επίσημη αγαπημένη των Ελλήνων".

Τέλος, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, είπε: " Τα τελευταία δυόμισι χρόνια θέλουμε κάτι διαφορετικό. Οι αθλητές σε όλα τα αθλήματα κάνουν μεγάλη προσπάθεια. Είμαι δίπλα τους σε όλες τις στιγμές κι αυτό ήρθα να τους δείξω. Είναι στενοχωρημένοι, αλλά προχωράμε. Δώσαμε έναν μεγάλο αγώνα και προχωράμε".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ