EUROBASKET

Τζόρτζεβιτς: ''Χρυσό στο EuroBasket!''

Τζόρτζεβιτς: ''Χρυσό στο EuroBasket!''

To EuroBasket 2015 είναι το πρώτο στην 80χρονη ιστορία της διοργάνωσης που... μοιράζεται σε τέσσερις χώρες. Έστω κι έτσι, ο Σάσα Τζόρζτεβιτς ξεκαθάρισε ότι στόχος της Σερβίας είναι το χρυσό μετάλλιο!

Τον Νοέμβριο του 2013 ο Σάσα Τζόρτζεβιτς ανέλαβε το δύσκολο έργο να αντικαταστήσει τον Ντούσαν Ίβκοβιτς στον πάγκο της Σερβίας.

Έπειτα από σχεδόν ένα χρόνο, ο ''Σάλε'' οδήγησε τους ''Αετούς'' στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου κόντρα στις ΗΠΑ. Πλέον ο εθνικός κόουτς των Σέρβων οριοθετεί τον στόχο ενόψει Eurobasket 2015; Ποιός είναι αυτός; Το χρυσό μετάλλιο!

''Είμαστε περήφανοι κάθε φορά που ακούμε τον εθνικό ύμνο της Σερβίας! Δεν ήταν εύκολο να το κάνουμε μετά τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, στην Ισπανία. Αυτό θα σήμαινε ότι θα επιστρέφαμε με το χρυσό μετάλλιο'' εξήγησε στην αρχική του τοποθέτηση ο ομοσπονδιακός προπονητής της Σερβίας στο οικονομικό συνέδριο της Raiffeisen Bank, στο Βελιγράδι.

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς αναφέρθηκε στο μυστικό των ''Orlovi''. ''Κάνουμε όνειρα, δουλεύουμε πολύ και παραμένουμε ταπεινοί!''. Όσον αφορά το τι μπορεί να πετύχει η Σερβία στο EuroBasket 2015, ο ''Σάλε'' ήταν ξεκάθαρος: ''Ο στόχος στο EuroBasket είναι το χρυσό μετάλλιο''.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ