EUROBASKET

Τζόρτζεβιτς: "Τεόντοσιτς, ο πιο ταλαντούχος"

Τζόρτζεβιτς: "Τεόντοσιτς, ο πιο ταλαντούχος"

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς μίλησε στην ηλεκτρονική έκδοση της Marca για το Eurobasket, εξήρε το ταλέντο του Μίλος Τεόντοσιτς ενώ δήλωσε τυχερός για την πορεία της καριέρας του.

Η Σερβία προετοιμάζεται για το Eurobasket, θέλοντας να κατακτήσει μετάλλιο για δεύτερη σερί μεγάλη διοργάνωση. Το χρώμα του μεταλλίου όμως, πρέπει να είναι είτε χρυσό είτε ασημένιο. Κι αυτό γιατί ο βασικότερος στόχος των "ορλόβι" είναι η απευθείας πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, σύμφωνα με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς.

" Ο δικός μας στόχος είναι να εξασφαλίσουμε μία θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Γι αυτό ακριβώς πρέπει να φτάσουμε στον τελικό, κι έτσι πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να πετύχουμε τον στόχο μας. Θα παλέψουμε κόντρα σε όλους. Έχουμε πολύ μεγάλη ποιότητα, όπως επίσης κι οι ομάδες του ομίλου μας. Τους σεβόμαστε όλους. Θα είμαστε ανταγωνιστικοί και θα παλέψουμε κόντρα σε όλους, χωρίς να φοβηθούμε κανέναν", δήλωσε σε ερώτηση που του έγινε, για να επισημάνει πως " χωρίς αμφιβολία θα είναι κάτι πολύ ξεχωριστό να πάρουμε την πρόκριση. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι το πιο σημαντικό αθλητικό γεγονός στον κόσμο και το να εκπροσωπώ τη χώρα μου σε αυτούς είναι μεγάλη τιμή".

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για δύο παίκτες της Σερβίας. Έναν παρόντα κι έναν απόντα. Όταν μίλησε για τον Μίλος Τεόντοσιτς είπε πως " είναι ο παίκτης με το περισσότερο ταλέντο απ όσους έχω κοουτσάρει ποτέ", ενώ για την περίπτωση του Μπόμπαν Μαριάνοβιτς ανέφερε ότι " αρχικά ήταν ένα μεγάλο πρόβλημα, όμως προσαρμόσαμε τη δουλειά μας, δουλέψαμε χωρίς αυτόν και είναι σα να μην έγινε τίποτα".

Τέλος, αναφερόμενος στη συνεργασία του με κορυφαίους προπονητές (Ζέλικο Ομπράντοβιτς, Ντούσαν Ίβκοβιτς, Αΐτο Ρενέσες, Σέρτζιο Σκαριόλο) όταν ήταν ακόμη παίκτης, δήλωσε τυχερός. Ο λόγος είναι απλός. " Απ όλους έμαθα πολλά, από τον πρώτο ως τον τελευταίο. Όλοι βοήθησαν και με έκαναν έναν μεγάλο παίκτη. Είχα την τύχη να συνεργαστώ με τους καλύτερους προπονητές στην Ευρώπη", είπε χαρακτηριστικά.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ