EUROBASKET

Τζόρτζεβιτς: "Ουδείς νατουραλιζέ στη Σερβία!"

Τζόρτζεβιτς: "Ουδείς νατουραλιζέ στη Σερβία!"

Ο 22χρονος Αμερικανός φόργουορντ (2μ.13) Φρανκ Καμίνσκι αγωνίζεται στους Wisconsin Badgers. Παράλληλα, ήταν ο λόγος που ο Σάσα Τζόρτζεβιτς αναφέρθηκε κατά των νατουραλιζέ στην εθνική Σερβίας!

Η δευτεραθλήτρια κόσμου Σερβία συμμετέχει στον πιο δύσκολο όμιλο (Β') του EuroBasket 2015 μαζί με τις Ισπανία, Γερμανία, Τουρκία, Ιταλία και Ισλανδία, διεκδικώντας ένα από τα δυο εισιτήρια για την απ' ευθείας πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Στο μεταξύ, δημοσιεύματα του σέρβικου Τύπου "φέρνουν" στην εθνική ομάδα τον 22χρονο Αμερικανό φόργουορντ (2μ.13) των Wisconsin Badgers, Φρανκ Καμίνσκι, ως νατουραλιζέ.

Τι είχε να πει επί του θέματος ο εθνικός κόουτς των Σέρβων, Σάσα Τζόρτζεβιτς; "Η άποψή μου για τους ξένους στην εθνική ομάδα είναι γνωστή εδώ και καιρό. Έχω ξεκαθαρίσει αρκετές φορές ότι δεν με ενδιαφέρει να καλέσω νατουραλιζέ στη Σερβία! Το επαναλαμβάνω για τελευταία φορά. Δεν πρόκειται να δώσω συνέχεια σε αυτά τα δημοσιεύματα που εξυπηρετούν προσωπικά συμφέροντα των μάνατζερ!".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ