EUROBASKET

Τζόρτζεβιτς: "Ιστορική η πρόκριση στο Ρίο"

Τζόρτζεβιτς: "Ιστορική η πρόκριση στο Ρίο"

Τα μέλη της εθνικής Σερβίας επισκέφτηκαν τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Μίλοραντ Ντόντικ, ενώ ο Σάσα Τζόρτζεβιτς εξήγησε τους λόγους που η πρόκριση στον τελικό του Eurobasket 2015 είναι κάτι παραπάνω από σημαντική.

Η ενδεχόμενη συμμετοχή στον τελικό του Eurobasket 2015 και η απευθείας πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 θα αποτελέσει ιστορική συγκυρία για τη Σερβία, με δεδομένο ότι οι "Orlovi" δεν έχουν συμμετάσχει ξανά σε Ολυμπιακό τουρνουά!

Έτσι, λοιπόν, ο Σάσα Τζόρτζεβιτς επανέλαβε την εμπιστοσύνη του στις δυνατότητες των παικτών του και εξήγησε τα "θέλω" της Σερβίας σε αυτό το Eurobasket.

"Ο στόχος της Σερβίας στο Eurobasket είναι σαφής. Πρόκριση στον τελικό και συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο. Οι παίκτες μου θα παραταχθούν σε κάθε αγώνα με δύναμη και αφοσίωση. Ως το τέλος! Η πρόκριση στους Αγώνες θα έχει ιστορικό χαρακτήρα, με δεδομένο ότι η εθνική ομάδα δεν έχει συμμετάσχει ποτέ στο Ολυμπιακό τουρνουά. Πιστεύουμε στις δυνατότητές μας, ωστόσο δεν είμαστε αλαζόνες. Θα παλέψουμε για εμάς και όλους τους Σέρβους".

Στο μεταξύ, οι δευτεραθλητές κόσμου έκαναν ένα διάλειμμα από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις και επισκέφτηκαν τον πρόεδρο της Δημοκρατίας της Σερβίας, Μίλοραντ Ντόντικ.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ