EUROBASKET

Τζόρτζεβιτς: "Ηρεμία στο μυαλό, φωτιά στην καρδιά!"

Τζόρτζεβιτς: "Ηρεμία στο μυαλό, φωτιά στην καρδιά!"

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς υπενθύμισε ότι ουδέποτε υπήρξε απαισιόδοξος και ξεκαθάρισε ότι οι παίκτες του πρέπει να δείξουν τους στόχους τους στο Eurobasket από το πρώτο παιχνίδι στο τουρνουά. "Περήφανος ως αρχηγός" ο Τεόντοσιτς.

Οι Σέρβοι συμμετέχουν στον Β' όμιλο μαζί με τις Ισπανία, Γερμανία, Τουρκία, Ιταλία, Ισλανδία όμως ο Σάσα Τζόρτζεβιτς δεν δείχνει να... αγχώνεται ιδιαίτερα. Αντίθετα, εξήγησε πως οι αντίπαλοι της Σερβίας πρέπει να νιώσουν από την πρώτη στιγμή ποιον έχουν απέναντί τους!

"Είναι δεδομένο ότι συμμετέχουμε στο πιο δύσκολο γκρουπ της διοργάνωσης. Είναι, επίσης, δεδομένο ότι αντιμετωπίζουμε τον πιο δύσκολο αντίπαλο στην πρεμιέρα του Eurobasket (σ.σ. με Ισπανία, στις 5/9). Η Ισπανία είναι περήφανη ομάδα. Αυτή τη στιγμή σκέφτομαι μόνο το πρώτο ματς. Στη συνέχεια θα έχουμε τον χρόνο να σκεφτούμε και τα επόμενα. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την αφοσίωση, τη σκληρή δουλειά και την πίστη τους κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Ποτέ στη ζωή μου δεν υπήρξα απαισιόδοξος όμως θα δούμε ποιος είναι καλύτερος στο παρκέ!" ανέφερε χαρακτηριστικά ο "Σάλε" λίγο πριν από την αναχώρηση των δευτεραθλητών κόσμου για το Βερολίνο.

Εν συνεχεία, ο 47χρονος κόουτς πρόσθεσε: "Βάζουμε οι ίδιοι πίεση στους εαυτούς μας. Θέλουμε να καταλάβουν όλοι από την πρώτη στιγμή ποιος είναι ο στόχος της Σερβίας στο Eurobasket. Από το πρώτο μας παιχνίδι! Υπάρχει ηρεμία στο μυαλό μας και φωτιά στις καρδιές μας! Αυτό, ακριβώς, είπα στους παίκτες μου μετά την ήττα από τη Γαλλία στην α' φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, πέρσι στην Ισπανία. Είναι το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε σε αυτή τη διοργάνωση. Στους ίδιους μας τους εαυτούς και στους φιλάθλους μας".

Από την πλευρά του, ο κάπτεν της Σερβίας, Μίλος Τεόντοσιτς εξήγησε πως "είμαστε αισιόδοξοι κι ελπίζουμε να φέρουμε καλά αποτελέσματα. Είναι η πρώτη διοργάνωση στην οποία θα παίξω ως αρχηγός και νιώθω ιδιαίτερη τιμή για το γεγονός ότι θα κατευθύνω αυτά τα παιδιά".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ