EUROBASKET

Τζόρτζεβιτς: "Φαβορί η Σλοβενία στον τελικό"

Τζόρτζεβιτς: "Φαβορί η Σλοβενία στον τελικό"

Ο τεχνικός της Σερβίας, Σάσα Τζόρτζεβιτς, δήλωσε πως στον τελικό του Eurobasket το φαβορί είναι η Σλοβενία, ενώ αποθέωσε τους παίκτες του και ειδικότερα τον Γιόβιτς.

Η Σερβία τα κατάφερε! Έπειτα από 8 χρόνια, οι "ορλόβι" επέστρεψαν σε τελικό του Eurobasket χάρη στη νίκη τους επί της Ρωσίας , ψάχνοντας για το πρώτο τους χρυσό στην συγκεκριμένη διοργάνωση έπειτα από το μακρινό 2001! Μετά τον αγώνα ωστόσο ο τεχνικός των Σέρβων, Σάσα Τζόρτζεβιτς φρόντισε να χαμηλώσει τους τόνους και να χρίσει φαβορί την Σλοβενία.

" Η Σλοβενία είναι το φαβορί στον τελικό. Έχουν πολλούς ηγέτες, τέλεια χημεία και παίζουν σπουδαίο μπάσκετ. Ο συνάδελφός μου ο Κοκόσκοφ κάνει εξαιρετική δουλειά" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τζόρτζεβιτς, για να δώσει κατευθείαν το σύνθημα της επόμενης ημέρας: " Σκεφτόμαστε ήδη το επόμενο παιχνίδι. Κάναμε ήδη μία πρώτη συνάντηση στα αποδυτήρια. Η Σλοβενία είναι η πιο καλά προετοιμασμένη ομάδα του τουρνουά, έχει ατρόμητους αθλητές και είναι το απόλυτο φαβορί στον τελικό".

Στο τέλος των δηλώσεών του μάλιστα ο Τζόρτζεβιτς αποθέωσε τους παίκτες του, με πρώτο τον Στέφαν Γιόβιτς, ο οποίος αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού στο πόδι στην τρίτη περίοδο: " Είχαμε ένα σπουδαίο πρώτο ημίχρονο και ήμασταν έτοιμοι για κάθε κίνηση της Ρωσίας. Αντιμετωπίσαμε πρόβλημα με τα φάουλ, αλλά και με τον τραυματισμό του Γιόβιτς, ο οποίος δε μπορούσε να συνεχίσει στο παιχνίδι αλλά είχε πολύ πάθος.. Βγήκαν όμως μπροστά άλλα παιδιά, όπως ο Μπογκντάνοβιτς, ο Μαριάνοβιτς, ο Μίσιτς, ο Λούσιτς. Ο Κούζμιτς ήταν αμυντικός ογκόλιθος. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτά τα παιδιά".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ