EUROBASKET

Τζόρτζεβιτς: ''Έτοιμοι, κατά 90%''

Τζόρτζεβιτς: ''Έτοιμοι, κατά 90%''

Η Σερβία θα παραταχθεί στο EuroBasket 2015 ως δευτεραθλήτρια κόσμου όμως ο Σάσα Τζόρτζεβιτς υπενθύμισε πως όλα ξεκινούν από το μηδέν. Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι στόχος του είναι να κερδίζει πάντα τους καλύτερους!

Η πρόσφατη κλήρωση του EuroBasket 2015 έστειλε τη Σερβία στον -κατά γενική ομολογία, πιο δύσκολο όμιλο του τουρνουά κόντρα στην Ισπανία, τη Γερμανία, την Τουρκία, την Ιταλία και την Ισλανδία.

Παρ' όλα αυτά, ο Σάσα Τζόρτζεβιτς εξήγησε το θετικό του πράγματος, τονίζοντας πως είναι απαραίτητο για τη Σερβία να αποδείξει από νωρίς ότι είναι καλύτερη από τους αντιπάλους της.

Ο εθνικός κόουτς των Σέρβων παραχώρησε σήμερα (12/12) συνέντευξη Τύπου στο Βελιγράδι με αφορμή την κλήρωση του Eurobasket 2015, εξηγώντας μεταξύ άλλων ότι ο σχεδιασμός των ''Αετών'' είναι κατά 90% έτοιμος.

''Η φιλοδοξία μου είναι να παίζω απέναντι στους καλύτερους, να κερδίζω τους καλύτερους κι αν είναι δυνατόν, να ακούω τον εθνικό ύμνο της Σερβίας στο τέλος κάθε διοργάνωσης! Όλοι γνωρίζουμε ότι μας περιμένει μια πολύ δύσκολη χρονιά, όσον αφορά τη δουλειά και τις προσδοκίες που υπάρχουν για τη συγκεκριμένη εθνική ομάδα, η οποία έφτασε ως τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Τα πλάνα για τον σχεδιασμό της Σερβίας ενόψει EuroBasket είναι κατά 90% έτοιμα. Χρειάζονται πολλές θυσίες και υποχωρήσεις. Δεν ξεχνάμε όσα πετύχαμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο, όμως ξεκινάμε από το μηδέν''.

Εν συνεχεία ο ''Σάλε'' μίλησε για τους στόχους της Σερβίας στις διεθνείς διοργανώσεις, μετά το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας.

''Ο στόχος της Σερβίας είναι να είναι συνεπής στα θετικά αποτελέσματα και τις επιτυχίες. Υπάρχει τεράστια ευθύνη ώστε να πετύχουμε στο EuroBasket. Πρόκειται για μια πολύ δύσκολη διοργάνωση όπου υπάρχει τεράστιος ανταγωνισμός, με δεδομένο ότι κρίνεται η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Εξάλλου, όλοι οι μεγάλοι παίκτες έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να παίξουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες! Ο όμιλός μας είναι ίσως ο πιο δύσκολος του τουρνουά (σ.σ. με Ισπανία, Γερμανία, Τουρκία, Ιταλία, Ισλανδία) όμως είναι απαραίτητο να αποδείξουμε από νωρίς ότι είμαστε καλύτεροι από αυτούς, δείχνοντας πάντα τον απαραίτητο σεβασμό και την προσοχή που αξίζουν οι αντίπαλοί μας''.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ