EUROBASKET

Τζόρτζεβιτς: "Δεν θα αποκλείσουν τη Σερβία"

Τζόρτζεβιτς: "Δεν θα αποκλείσουν τη Σερβία"

Η FIBA φαίνεται να 'χει πάρει τις αποφάσεις της, ως προς τις χώρες που θα αρνηθούν το project της και θα μείνουν στην ΑΒΑ Liga, με τον Σάσα Ομπράντοβιτς να μην είναι και τόσο σίγουρος για τον αποκλεισμό.

Τη Δευτέρα (8/6) προέκυψε η πληροφορία που θέλει τη FIBA να 'χει δώσει δέκα ημέρες (εννέα πια) προθεσμία στις χώρες όπου ανήκουν οι ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή στην ΑΒΑ Liga (θυμίζουμε πως αυτό το πρωτάθλημα δεν έχει πια την αναγνώριση της παγκόσμιας ομοσπονδίας), να κάνουν κάτι ώστε οι οργανισμοί τους να συμμορφωθούν με τα νέα δεδομένα, διαφορετικά οι εθνικές θα αποβληθούν από το προσεχές Eurobasket. Σε αυτές τις ομάδες, είναι και τέσσερις σέρβικες και άρα οι δευτεραθλητές κόσμου είναι ενώπιον του κινδύνου να τεθούν εκτός μάχης.

Σήμερα (9/6) ο Σάσα Τζόρτζεβιτς έδωσε συνέντευξη στη Novosti και εξήγησε ότι " το σερβικό μπάσκετ δεν θα βρεθεί σε αυτή τη δυσάρεστη θέση και ουδείς θα επιτρέψει να γίνει κάτι τέτοιο. Περιμένω πως θα υπάρχει απευθείας επικοινωνία, μεταξύ της ΑΒΑ Liga και της FIBA, ώστε να βρεθεί μια λύση που να είναι σε αρμονία με τους κανονισμούς της παγκόσμιας ομοσπονδίας, υπό της οποίας την ομπρέλα διεξάγονται όλες οι διοργανώσεις. Δεν φοβάμαι πως θα αποκλειστούμε. Θεωρώ δεδομένο ότι θα βρεθεί λύση, διότι όταν υπάρχει θέληση κουνιούνται και βουνά".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ