EUROBASKET

Τζόρτζεβιτς: "Δεν έχω παράπονο"

Τζόρτζεβιτς: "Δεν έχω παράπονο"

Το εμπόδιο της Κίνας αποδείχθηκε εξαιρετικά χαμηλό για τη Σερβία (95-55), η οποία πήρε με άνεση τη νίκη το βράδυ του Σαββάτου (15/8). Μετά το τέλος του αγώνα, ο Σάσα Τζόρτζεβιτς δήλωσε ικανοποιημένος απ όσα είδε, ενώ αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Μίροσλαβ Ραντούλιτσα.

Όταν έκλεινε το φιλικό με την Κίνα, ο Σάσα Τζόρτζεβιτς περίμενε πως τα πράγματα θα ήταν πιο... δύσκολα για την ομάδα του. Εν τούτοις η Σερβία έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στην ασιατική ομάδα, με το τελικό +40 (95-55) της επικράτησής της να δείχνει πως ίσως καλύτερα να έκανε προπόνηση.

Ακόμη κι έτσι όμως, ο "Σάλε" μπορεί να πει πως κρατάει κάτι από το παιχνίδι. Όπως για παράδειγμα την επιστροφή των Μίλος Τεόντοσιτς και Ζόραν Ερτσέγκ σε αγωνιστική δράση, αφού αμφότεροι αγωνίστηκαν για πρώτη φορά με τα εθνικά χρώματα της Σερβίας το φετινό καλοκαίρι.

" Παρά το τελικό σκορ, η άποψή μου είναι ότι πρέπει να παίζεις όσο πιο δυνατά μπορείς. Είμαστε σε καλό δρόμο, οπότε αυτή τη στιγμή δεν έχω το παραμικρό παράπονο. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούμε να βελτιώσουμε, ενώ θα αλλάξουμε αρκετά εικόνα με την είσοδο τον Τεόντοσιτς και Ερτσέγκ. Ήταν το πρώτο παιχνίδι που πήραν χρόνο συμμετοχής και αισθάνονται διαρκώς καλύτερα", δήλωσε χαρακτηριστικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Σερβίας, πριν αναφερθεί στο αποψινό (16/8) παιχνίδι με τη Ρωσία: " Είναι πιο δυνατή μετά την ενσωμάτωση του Αντρέι Βοροντσέβιτς στην προετοιμασία. Είναι το τελευταίο παιχνίδι που θα δώσουμε μπροστά στο κοινό μας, οπότε ελπίζω να έρθει κόσμος να μας δει".

Από εκεί και πέρα, όταν ρωτήθηκε για την κατάσταση της υγείας του Μίροσλαβ Ραντούλιτσα έσπευσε να ενημερώσει πως " στην αρχή φοβηθήκαμε ότι είχε υποστεί κάταγμα στη μύτη, αλλά τελικά δεν είναι κάτι". Οπότε, κάπου εκεί έληξε ο συναγερμός για τους "όρλοβι".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ