EUROBASKET

Τζόρτζεβιτς: "Δεν είναι αλαζονεία"

Τζόρτζεβιτς: "Δεν είναι αλαζονεία"

Η Σερβία θα παραταχθεί ως δευτεραθλήτρια κόσμου στο Eurobasket 2015 και ο Σάσα Τζόρτζεβιτς μίλησε για τον μπασκετικό εγωισμό και το μεγάλο του στοίχημα ενώ υπενθύμισε πως του αρέσει να παλεύει για τα πάντα!

Η Σερβία του Σάσα Τζόρτζεβιτς θα παραταχθεί στο προσεχές EuroBasket 2015 ως δευτεραθλήτρια κόσμου και ο "Σάλε" βρίσκεται αντιμέτωπος με την υπέρτατη πρόκληση.

Να οδηγήσει τους "Αετούς" στον τελικό του τουρνουά και την απευθείας πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Οι Σέρβοι συμμετέχουν στον Β' όμιλο μαζί με τις Ισπανία, Γερμανία, Τουρκία, Ιταλία, Ισλανδία όμως ο 47χρονος κόουτς δεν δείχνει να... αγχώνεται ιδιαίτερα. Το επιβεβαίωσε στο σέρβικο τηλεοπτικό δίκτυο "Камера СОС", μιλώντας για την πορεία της προετοιμασίας και θέτοντας τους στόχους της ομάδας του.

"Οι παίκτες μου είναι πολύ σοβαροί, δουλευταράδες και συγκεντρωμένοι. Είναι φυσιολογικό, πλέον ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Η Σερβία βρίσκεται σε πιο υψηλό επίπεδο, σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο. Είναι αλήθεια, αλλάξαμε λίγο το πρόγραμμα προετοιμασίας, με δεδομένο ότι θέλουμε να είμαστε πανέτοιμοι στα πρώτα ματς του ομίλου. Για την ακρίβεια, θέλουμε να είμαστε καλύτεροι σε σχέση με πέρσι!".

Πρόσθεσε, δε, πως "το γκρουπ που συμμετέχουμε είναι εξαιρετικά δύσκολο όμως είμαστε η Σερβία! Δεν έχουμε δικαίωμα να μην διεκδικήσουμε μετάλλιο! Αυτός είναι ο μεγάλος μας στόχος. Στη ζωή μου θέλω πάντα να φτάνω ως το τέλος, να παλεύω για τους τίτλους και τις πρώτες θέσεις! Δεν είναι αλαζονεία. Πείτε πως πρόκειται για το μεγάλο μου στοίχημα. Τον αθλητικό μας εγωισμό. Μου αρέσει πολύ να παλεύω για τα πάντα! Αυτοί οι τύποι (σ.σ. οι παίκτες) το έχουν κατανοήσει και, κυρίως, το έχουν αποδεχτεί. Θέλουμε να είμαστε δυνατοί και ενωμένοι. Να πετύχουμε τον στόχο μας, ήτοι τη συμμετοχή στον τελικό και την απευθείας πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ