EUROBASKET

Τζόρτζεβιτς: "Αυτοί είναι οι ηγέτες μας"

Τζόρτζεβιτς: "Αυτοί είναι οι ηγέτες μας"

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς εξήγησε ότι εντός των προσεχών ημερών θα υπάρξουν ανακοινώσεις για την προεπιλογή της Σερβίας ενώ "έδειξε" τους παίκτες που θα πάρουν στις πλάτες τους την εθνική στο Eurobasket 2015.

Η Σερβία του Σάσα Τζόρτζεβις έφτασε ως το τέλος της διαδρομής στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας, με τη συμμετοχή της στον τελικό του τουρνουά κόντρα στις ΗΠΑ. Πλέον οι δευτεραθλητές κόσμου έχουν μπροστά τους την επόμενη πρόκληση.

Ποια είναι αυτή; Η διάκριση στο Eurobasket 2015, που θα δώσει τα εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Ο κάτοχος του τίτλου και ο φιναλίστ θα αγωνιστούν απευθείας στους Αγώνες της Βραζιλίας ενώ οι ομάδες που θα τερματίσουν στις θέσεις 3-6, θα συμμετάσχουν στο Προολυμπιακό τουρνουά.

Στο μεταξύ ο "Σάλε" μίλησε στο politika.rs για τους παίκτες που θα ενισχύσουν το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στο προσεχές ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, τονίζοντας πως ο Τεόντοσιτς, ο Μπιέλιτσα και ο Μπογκντάνοβιτς θα είναι οι ηγέτες της Σερβίας.

"Οι ανακοινώσεις σχετικά με την προεπιλογή και τους παίκτες που θα συμμετάσχουν στην προετοιμασία της εθνικής Σερβίας θα γίνουν μετά το Final Four της Μαδρίτης. Η λίστα της προεπιλογής περιλαμβάνει 24 παίκτες. Θα μιλήσω ξεχωριστά με τον καθένα από αυτούς σχετικά με τον ρόλο του στο παιχνίδι της εθνικής. Ο κορμός της ομάδας θα είναι οι παίκτες που συμμετείχαν στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας όμως θα υπάρξουν προσθαφαιρέσεις. Οι ηγέτες μας σε αυτό το Eurobasket θα είναι ο Μίλος Τεόντοσιτς, ο Νέμανια Μπιέλιτσα και ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς. Έχουμε δυο ισάξιους παίκτες σε κάθε θέση".

Οι Σέρβοι συμμετέχουν στον Β' όμιλο της διοργάνωσης μαζί με τις Ισπανία, Γερμανία, Τουρκία, Ισλανδία και Ιταλία.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ