EUROBASKET

Τζόρτζεβιτς: "Αφυδάτωση ο Μπογκντάνοβιτς!"

Τζόρτζεβιτς: "Αφυδάτωση ο Μπογκντάνοβιτς!"

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς δικαιολόγησε την απόφασή του να μην χρησιμοποιήσει τον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα κόντρα στη Ρωσία ενώ εξήγησε πως ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς δεν πάτησε παρκέ στο β' ημίχρονο λόγω... αφυδάτωσης.

Η Σερβία ξεπέρασε εύκολα (75-56) το εμπόδιο της Ρωσίας σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο Astroballe της Λυών, μολονότι ο Σάσα Τζόρτζεβιτς δεν είχε στη διάθεσή του τον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα.

Στο μεταξύ, ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς τελείωσε το ματς με 5 πόντους (1/2 τρίπ.) και 3 ριμπάουντ ωστόσο δεν αγωνίστηκε στο β' ημίχρονο. Ο "Σάλε" δικαιολόγησε τις απουσίες της Σερβίας ενώ έμεινε ικανοποιημένος από την αμυντική λειτουργία των δευτεραθλητών κόσμου.

"Η Ρωσία είναι μια πολύ δυνατή ομάδα όμως εμείς κάναμε εξαιρετικό ξεκίνημα στον αγώνα και είχαμε τον έλεγχο σχεδόν για 40'. Είμαι ικανοποιημένος, κυρίως για την αμυντική μας λειτουργία, που μας έδωσε τη νίκη. Διορθώσαμε τα λάθη, σε σχέση με το προηγούμενο φιλικό κόντρα στη Γαλλία. Ο Μπογκντάνοβιτς δεν αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο αφού υπέστη αφυδάτωση, λόγω της ζέστης στο γήπεδο. Θέλαμε να ξεκουράσουμε τον Ραντούλιτσα, διότι καταπονήθηκε στο προηγούμενο στάδιο της προετοιμασίας. Υπάρχουν όμως κάποιες λεπτομέρειες που πρέπει να διορθώσουμε και να βελτιώσουμε. Κάνουμε συνεχώς βήματα μπροστά".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ