EUROBASKET

Τροφική δηλητηρίαση ο Στρέλνιεκς

Τροφική δηλητηρίαση ο Στρέλνιεκς

Ο Γιάνις Στρέλνιεκς έπαθε τροφική δηλητηρίαση και γι' αυτό το λόγο έπαιξε ελάχιστα στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την Τουρκία. Καμία ανησυχία στους Λετονούς ενόψει του αγώνα της Κυριακής με το Μαυροβούνιο.

Στο παιχνίδι με την Τουρκία ο Γιάνις Στρέλνιεκς έγινε ο ένατος παίκτης που φόρεσε τη φανέλα της Εθνικής Λετονίας για 100ή φορά. Η ομάδα του, δε, νίκησε την Τουρκία και κατέλαβε τη δεύτερη θέση στον δυσκολότερο όμιλο του Eurobasket. Ο γκαρντ του Ολυμπιακού, πάντως, δεν μπόρεσε να χαρεί την επιτυχία της Λετονίας όπως θα έπρεπε. Κι αυτό διότι έπρεπε να περάσει το βράδυ στο νοσοκομείο.

Ο Στρέλνιεκς έπαθε τροφική δηλητηρίαση και αυτός ήταν ο λόγος που αγωνίστηκε ελάχιστα στο δεύτερο ημίχρονο της χθεσινής αναμέτρησης με τους Τούρκους. Για προληπτικούς λόγους, λοιπόν, πήγε στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις και όπως όλα δείχνουν θα είναι έτοιμος για τον αγώνα της Κυριακής (12:30) με το Μαυροβούνιο.

Ο 31χρονος πόιντ γκαρντ είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες της Λετονίας στο Eurobasket. Έπειτα από πέντε αγώνες είναι πρώτος σε ασίστ στην ομάδα του (με 6,0 μ.ό.) και έχει ακόμα 7,2 πόντους, 3,2 ριμπάουντ και μόνο 1,2 λάθη κατά μέσο όρο σε 27,7 λεπτά ανά αγώνα.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ