EUROBASKET

Τρινκέρι στο Sport24.gr: "Αν γυρίσω θα κάνω τα πράγματα διαφορετικά"

Τρινκέρι στο Sport24.gr: "Αν γυρίσω θα κάνω τα πράγματα διαφορετικά"

Ο Αντρέα Τρινκέρι μιλάει για πρώτη φορά μετά το Ευρωμπάσκετ αποκαλύπτοντας στο Sport24.gr για το περιστατικό που τον έκανε να χάσει πέντε χρόνια από τη ζωή του και την επόμενη ημέρα. Ποια λάθη παραδέχεται, τι λέει για τον Σπανούλη, τον Μπουρούση, τα τρία γκαρντ, τον Φώτση και ποιος επιμένει πως είναι ο θησαυρός που πρέπει να προφυλάξουν οι Έλληνες παίκτες στο μέλλον.

Το μπάσκετ είναι ένα παιχνίδι λαθών. Οι κακές άμυνες οδηγούν σε καλάθι του αντιπάλου, η αστοχία σε ριμπάουντ και μια άκαιρη πάσα σε αιφνιδιασμό. Ένα μεγάλο κομμάτι της δουλειάς του προπονητή είναι να αναγνωρίζει τα λάθη και να τα διορθώνει. Είτε είναι δικά του, είτε των παικτών.

Μερικές ημέρες μετά το τέλος του τουρνουά το Sport24.gr έβαλε τον Αντρέα Τρινκέρι στη διαδικασία του απολογισμού. Μέχρι τώρα μίλησαν οι δέκα εκατομμύρια προπονητές της εξέδρας, των δημοσιογραφικών γραφείων και των πληκτρολογίων, οπότε είναι η κατάλληλη στιγμή να μιλήσει ο άνθρωπος που γνωρίζει καλύτερα. Από την κριτική (των πολλών) στην αυτοκριτική. Εξάλλου, όπως, λέει: "Η ήττα σε αφήνει γυμνό. Δεν μπορείς να κρύψεις τίποτα".

Τις τελευταίες ημέρες έχουν δει το φως της δημοσιότητας πολλά, με το "τις πταίει" να έχει συνηθισμένο αποδέκτη τον προπονητή, που ως γνωστόν πληρώνει το μάρμαρο σε αυτές τις περιπτώσεις. Ο Ιταλός τεχνικός χρεώθηκε πολλά. Ότι δεν πήρε παραπάνω γκαρντ, ότι διάλεξε τον Καββαδά, ότι δεν έβαζε τον Φώτση, ότι ήθελε να "κόψει" τον Μπουρούση, ότι δεν έβαλε τον Σπανούλη με την Ιταλία, ότι τον έβαλε με τη Φινλανδία, ότι "ακούει" τον Σπανούλη στο τι (και ποιοι) πρέπει να αλλάξουν, ότι..., ότι..., ότι...

Ακούγοντας το "κατηγορητήριο" ο Αντρέα Τρινκέρι παραδέχεται λάθη, αναλαμβάνει ευθύνες, αποφεύγει - με αποφασιστικό τρόπο- να "αδειάσει" τους παίκτες, εξηγεί πολλά από τα πράγματα που είχαν "μείνει στον αέρα", αλλά από την άλλη υπογραμμίζει ότι "από τη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με την Κροατία δεν μίλησα σε κανέναν", υπερθεματίζοντας ότι πολλά από όσα έχουν γραφτεί/ειπωθεί δεν είναι αλήθεια.

Τρινκέρι στο Sport24.gr: "Αν γυρίσω θα κάνω τα πράγματα διαφορετικά"

Μπορεί να ακούγεται περίεργο, όμως, του λείπει ήδη η Ελλάδα. "Εδώ είναι λες και βρέχει από... κάτω προς τα πάνω. Είναι απίστευτο" περιγράφει τον καιρό κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της Ούνιξ Καζάν, που κάνει το Ευρωμπάσκετ να μοιάζει τόσο μακρινό. "Η εμπειρία, είτε είναι καλή, είτε κακή, παραμένει μια εμπειρία, κάτι που κουβαλάς στη συνέχεια" ήταν το πρώτο πράγμα που μου είπε για τα ματς επί σλοβενικού εδάφους. Για να συνεχίσει: "Ήταν σκληρό, αλλά όλοι θέλαμε κάτι διαφορετικό. Δεν συνέβη, όμως, αυτό".

"Αλλαγή γενεών"

Γιατί όμως έτσι; Τι πήγε στραβά; "Είδα όλα τα παιχνίδια του Ευρωμπάσκετ, με πιο ξεκάθαρη ματιά, απαλλαγμένος από την ένταση της στιγμής και των συναισθημάτων. Ήταν ξεκάθαρο τι συνέβη: ζήσαμε μια αλλαγή γενεών κι εγώ ήμουν τυχερός που είχα αυτούς τους παίκτες. Ο Σπανούλης για παράδειγμα έπαιξε με τον αστράγαλο του να είναι σε μαύρο χάλι. Ελάχιστοι παίκτες θα έπαιζαν έτσι" εξήγησε αρχικά, χωρίς να θελήσει ούτε μια στιγμή να ρίξει το μπαλάκι στους διεθνείς. "Όλοι οι παίκτες πάλεψαν, αλλά μάλλον δεν ήταν γραφτό να πετύχουμε" εξήγησε.

Και συνέχισε: "Συνέβησαν πολλά πράγματα. Έκανα λάθη, οι παίκτες έκαναν λάθη. Έτσι είναι ζωή. Απλά τα πράγματα έγιναν χειρότερα, επειδή σταθήκαμε ιδιαίτερα άτυχοι σε συγκεκριμένες καταστάσεις. Αυτό που πραγματικά μας κατέβαλε, ήταν ο τραυματισμός του Σπανούλη στην καλύτερη μας στιγμή. Έμεινε εκτός για τρία παιχνίδια ουσιαστικά και αυτό "σκότωσε" τη χημεία μας.

Δεν είναι εύκολο για μια ομάδα να παίζει χωρίς τον καλύτερο της παίκτη. Έπρεπε να χτίσω ένα διαφορετικό rotation και να δώσω αυτοπεποίθηση στην ομάδα, μειώνοντας τον αριθμό των παικτών που χρησιμοποιούσα. Έτσι κάποιοι που βοήθησαν πολύ την ομάδα στα πρώτα ματς, κατέληξαν να μην αγωνίζονται. Αυτό ήταν δύσκολο" τόνισε.

Ουσιαστικά παραδέχτηκε ότι ήταν λανθασμένη η επιλογή του να βάλει τον Σπανούλη για 33 λεπτά απέναντι στη Φινλανδία, στην προσπάθεια του να τον βοηθήσει να βρει ρυθμό, ενώ παράλληλα ερμήνευσε το τι άλλαξε στο rotation της ομάδας, καθότι υποχρεώθηκε λόγω συνθηκών να πάρει σκληρές αποφασίσεις, αφήνοντας παίκτες στον πάγκο. Όπως ο Περπέρογλου που στα τέσσερα πρώτα ματς έπαιξε 20.2 λεπτά και στα υπόλοιπα τέσσερα μόλις 8.5. ή ο Πρίντεζης που έπαιξε 8 λεπτά με τη Σλοβενία και 7 (από τα 50) με την Κροατία.

Τρινκέρι στο Sport24.gr: "Αν γυρίσω θα κάνω τα πράγματα διαφορετικά"

Ο παράγοντας τύχη...

Ο Αντρέα Τρινκέρι δηλώνει απογοητευμένος "όπως όλοι, αφού θέλαμε κάτι άλλο από αυτό το Ευρωμπάσκετ" και στέκεται στον παράγοντα τύχη. Ή μάλλον στον παράγοντα "ατυχία", σαν αυτή που χτύπησε από την αρχή της προετοιμασίας το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

"Δεν είναι δικαιολογίες, παρά μόνο η ερμηνεία των πραγμάτων. Κάθε φορά που ήμασταν έτοιμοι να "γυρίσουμε" την κατάσταση, κάτι συνέβαινε. Δεν ήταν γραφτό φαίνεται. Παίξαμε το καλύτερο μας παιχνίδι με την Τουρκία. Χάσαμε στο τέλος από την Ιταλία για να φτάσουμε στο ματς με τη Φινλανδία. Ακόμη και το πρόγραμμα ήταν εναντίον μας, αφού δεν είχαμε χρόνο ξεκούρασης πριν το τελευταίο ματς του ομίλου" υπογράμμισε.

"Μας κόστισε η ήττα με τη Φινλανδία"

Αν μπορούσε να διαλέξει μόνο μια στιγμή να γυρίσει πίσω το χρόνο, αυτό θα ήταν το τζάμπολ του αγώνα με τη Φινλανδία, του τελευταίου της Εθνικής στο Κόπερ. "Αυτή η ήττα μας έγινε ξεκάθαρα βάρος στο υπόλοιπο τουρνουά.Παίξαμε μέσα σε λίγες ώρες από την πρώτη μας ήττα σε ένα παιχνίδι που επανεμφανίστηκε ο Σπανούλης. Ήταν το ματς που καθόρισε τη μοίρα μας".

Όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα το αποτέλεσμα με την Ιταλία έπαιξε κι αυτό ρόλο (κατόπιν εορτής), αν και ο Ιταλός τεχνικός έχει διαφορετική άποψη, αφού δεν θεωρεί "πραγματικά τα αποτελέσματα της τελευταίας ημέρας", εννοώντας ότι ο αποκλεισμός της Ελλάδας άλλαξε τελείως τις ισορροπίες και τον βαθμό πίεσης για αποτέλεσμα.

"Θα κάνω διαφορετικά πράγματα αν γυρίσω"

Δεν αποποιείται τα λάθη του, χωρίς να θέλει να τα αναλύσει μέχρι... τελείας. "Όλοι κάνουν λάθη. Άπαξ και το ματς έχει τελειώσει φαίνεται ότι θα μπορούσαν κάποια πράγματα να γίνουν διαφορετικά. Υπάρχει μια έκφραση στην Ιταλία ότι την επόμενη ημέρα του ματς μπορείς να πας στο μπαρ και να μιλήσεις με μεγάλη ευκολία για το ματς. Για το τι έπρεπε να γίνει και το τι δεν έπρεπε. Είναι εύκολο έτσι.

Εκείνες τις στιγμές, όμως, θεώρησα ότι κάνω τη σωστή επιλογή. Δεν βγήκαν όλες. Κερδίσαμε με 30 πόντους 5την Τουρκία και παίξαμε το καλύτερο μας μπάσκετ στο τουρνουά. Μια ημέρα μετά κάτι άλλαξε. Δεν πιστεύω ότι ήταν ένα λάθος ή μια συγκεκριμένη κατάσταση".

Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι πλέον είναι προετοιμασμένος να ακολουθήσει ένα διαφορετικό δρόμο. "Αν γυρίσω, σίγουρα θα κάνω κάποια πράγματα διαφορετικά. Δεν θέλω αυτή τη στιγμή να σταθώ σε ονόματα ή να γίνω πιο συγκεκριμένος. Θα έκανα, πάντως, διαφορετικά πράγματα" τόνισε χαρακτηριστικά επί του θέματος.

Τρινκέρι στο Sport24.gr: "Αν γυρίσω θα κάνω τα πράγματα διαφορετικά"

Θα έπαιρνε, δηλαδή, την επόμενη φορά έναν γκαρντ παραπάνω; "Την επόμενη φορά θα έχουμε τον Μάντζαρη και τον Καλάθη" λέει με νόημα, αφήνοντας να εννοηθεί ότι το πρόβλημα στην περιφέρεια δεν είχε να κάνει με τον αριθμό των παικτών, αλλά με τη χημεία. Και συνεχίζοντας επί του θέματος του "κοψίματος" του Κατσίβελη τόνισε πως "θα πρέπει να αντιμετωπίζουμε τις καταστάσεις ρεαλιστικά, όχι στη θεωρία". Άλλωστε είναι της άποψης ότι και η Λιθουανία έφτασε στον τελικό με 1 1/2 γκαρντ (σ.σ ο Καλνιέτις έπαιζε 32 λεπτά, ο Ντελινκάιτις ο μοναδικός άλλος πλέι-μέικερ 11.1 και υπήρχαν ακόμη οι Πότσιους και Σεϊμπούτις).

Για να κλείσει το θέμα: "Η φετινή διοργάνωση συνέπεσε με μια αλλαγή γενεών στο ελληνικό μπάσκετ. Το μπάσκετ είναι θέμα χημείας, η οποία δεν μας βγήκε. Οι παίκτες, πάντως, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό".

Ο Μπουρούσης και το meeting που τον... άφησε άγρυπνο

Σε πολλά δημοσιεύματα αναφέρεται ότι ο Τρινκέρι είχε αποφασίσει να αφήσει εκτός ομάδας τον Γιάννη Μπουρούση, αλλά υποχρεώθηκε να αλλάξει άποψη μετά από πιέσεις της Ομοσπονδίας. Ο Ιταλός, παίρνοντας πολύ σοβαρό ύφος ξεκαθαρίζει: "Αν δεν θέλω να μιλήσω για κάτι, απλά δεν θα μιλήσω. Ψέμματα, πάντως, δεν λέω ποτέ. Και αυτό γιατί πιστεύω ότι αν λες ψέμματα, θα γυρίσουν πίσω σου και όχι με τον καλό τρόπο.

Δεν μίλησα ούτε μια φορά, ΟΥΤΕ ΜΙΑ (σ.σ το τονίζει), με δημοσιογράφο μετά τη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε το ματς με την Κροατία. Αν ήθελα να κόψω τον Μπουρούση, θα τον έκοβα. Και δεν μπορώ να καταλάβω πως βγήκε αυτό. Ο Γιάννης προσπάθησε. Έδωσε τον καλύτερο του εαυτό. Ότι ειπώθηκε για το θέμα, δεν είναι αλήθεια".

Αυτό που τον ενόχλησε περισσότερο από όλα, ακόμη κι από την αυστηρή -και πολλές φορές άδικη- κριτική που του ασκήθηκε, ήταν η δημοσιοποίηση της συζήτησης που έκανε με τους παίκτες μετά το ματς με τη Φινλανδία και ενώ οι πόρτες των αποδυτηρίων ήταν κλειστές. "Άλλα πόνεσαν την ομάδα, περισσότερο από τις επιλογές των παικτών. Μετά το ματς με τη Φινλανδία κάναμε ένα meeting, που δεν ήταν από αυτά που λέμε "διασκεδαστικά". Μίλησα με 16 παίκτες, όχι με 126, ωστόσο, την επόμενη ημέρα όλα ήταν γραμμένα στα site. Είμαι 125% σίγουρος ότι κανείς παίκτης δεν μίλησε για το meeting" είπε χαρακτηριστικά αφήνοντας αιχμές για μέλη του σταφ. Για να καταλήξει: "Τα μικρά πράγματα, όταν γίνονται μεγάλα, πονάνε την ομάδα".

Η συνέντευξη που δεν έγινε και οι "συμβουλές του Σπανούλη"

Μια ημέρα μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας βγει στη δημοσιότητα μια συνέντευξη του Τρινκέρι σε ρώσικη εφημερίδα που έγραφε χαρακτηριστικά: " Γνωρίζω τι έχει στο μυαλό του ο Βασίλης (σ.σ είχε πει ότι η ομάδα χρειάζεται ξεσκαρτάρισμα ), συζήτησα μαζί του για τις αλλαγές, το ξεσκαρτάτισμα, πείτε το όπως θέλετε. Αλλά πιθανότατα όντως θα χρειαστεί να αποχωρήσει ένας αριθμός παικτών. Για εμένα το μεγαλύτερο μάθημα ήταν η παρουσία της Ουκρανίας, η οποία σε αντίθεση με εμάς, προκρίθηκε στα προημιτελικά".

Μιλώντας στο Sport24.gr ξεκαθάρισε και πάλι ότι "δεν μίλησα σε κανέναν", προσθέτοντας ότι "Θα μάθω τι συνέβη. Δεν μίλησα μετά τη συνέντευξη Τύπου ούτε σε έναν δημοσιογράφο. Είσαι ο πρώτος που μιλάω. Κάποιος προφανώς έβαλε τις δηλώσεις που ακολούθησαν το ματς, ως συνέντευξη και έγραψε λάθος".

Με τον Σπανούλη, ωστόσο, συζήτησε; "Όντως μίλησα με τον Σπανούλη... Και τον Ζήση. Και τον Καϊμακόγλου. Και με όλους τους παίκτες. Είναι μέρος της δουλειάς του προπονητή. Ποτέ όμως στη ζωή μου και ορκίζομαι για αυτό, δεν θα έλεγα δημόσια κάτι που συζήτησα με κάποιον παίκτη μου" ξεκαθάρισε.

Είναι, όμως, από αυτούς που ακούν τους παίκτες; "Ναι, θα τους ακούσω. Κάποιες φορές θα βρεις μια καλή ιδέα, κάποιες άλλες τους λες όχι "θα το κάνουμε με άλλον τρόπο αυτό". Θεωρώ ότι το να είσαι ελαστικός είναι κάτι καλό, όχι κάτι κακό".

Τρινκέρι στο Sport24.gr: "Αν γυρίσω θα κάνω τα πράγματα διαφορετικά"

"Ναι, αυτό ήταν λάθος μου..."

Η καταμέτρηση των "κατηγοριών" συνεχίζεται και το Sport24.gr του μεταφέρει τα όσα "χρεώνονται" στον προπονητή. Όπως για παράδειγμα το ότι η παρουσία τριών πάουερ-φόργουορντ φάνηκε να τον προβληματίζει κατά τη διάρκεια του τουρνουά. "(Παύση)... Όντως. Βρήκατε ένα από τα λάθη μου. Με προβλημάτισε πολύ αυτό το γεγονός, δεν μπορώ να το κρύψω. Ότι έκανα, όμως, το έκανα για καλό".

Και πέρασε στο επόμενο θέμα. Την επιλογή του Καββαδά αντί του Βουγιούκα. "Όλοι χρειάζονται παίκτες για τη βρώμικη δουλειά. Δεν πιστεύω ότι μπορείς να κάνεις την τέλεια ομάδα, με τους 12 τέλειους παίκτες. Πρέπει να βρεθεί και κάποιος να κουβαλάει τα νερά, όχι μόνο να βάζει 30 πόντους. Πιστεύω πολύ στους ρόλους. Χρειαζόμασταν παίκτες να κάνουν φάουλ, να θυσιάσουν το κορμί τους, να κάνουν καλά σκριν. Να παίξει λίγο και να μην έχει πρόβλημα με αυτό. Είχαμε δύο σέντερ πρωταγωνιστές και χρειαζόμασταν έναν για αυτό το ρόλο" επέμεινε.

"Διαφορετική η Εθνική ομάδα από ένα σύλλογο"

Αποδείχτηκε και εμπράκτως ότι η δουλειά του προπονητή σε ένα σύλλογο και η δουλειά του προπονητή σε μια εθνική ομάδα, είναι τελείως διαφορετική. Συγκεκριμένα στο ότι: "Έχεις στη διάθεση σου μόνο 40 ημέρες. Δεν μπορείς να διδάξεις πολλά και αντίθετα πρέπει να μεγιστοποιήσεις αυτά που έχεις. Πιστεύω ότι σε μια ομάδα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Τη "ζεις" την ομάδα, ενώ μια εθνική τη συναρμολογείς. Συν του ότι βρίσκεις φόρμα όσο παίζεις αγώνες. Κλασσικό παράδειγμα η Γαλλία που ξεκίνησε μέτρια το τουρνουά, αλλά τέλειωσε πολύ δυνατά".

Στάθηκε ιδιαίτερα στο παράδειγμα της ομάδας του Κολέ, που κατέκτησε τελικά το χρυσό μετάλλιο, λέγοντας: " Ένα άλλο διαφορετικό κομμάτι είναι το πως αντιμετωπίζεις τις ήττες. Οι Γάλλοι, είδαμε, ότι έμειναν ενωμένοι στις ήττες και έτσι έφτασαν ως το τέλος της διαδρομής".

"Έχασα πέντε χρόνια από τη ζωή μου"

Απαντώντας στην ερώτηση για το αν υπήρχε ένα σημείο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού ή του τουρνουά που ένιωσε την αποτυχία προ των πυλών ήταν αρνητικός: "Ένας προπονητής δεν σκέφτεται ποτέ έτσι. Πάντα παίζεις το επόμενο παιχνίδι. Πίστευα μέχρι το τέλος ότι μπορούσαμε να αλλάξουμε τη μοίρα μας".

Παρά την άσχημη πορεία της Εθνικής στο Ευρωμπάσκετ πιστεύει πολύ στους Έλληνες παίκτες. "Εμείς είχαμε ένα γκρουπ πολύ καλών παικτών. Πολύ καλών ανδρών για να είμαι ακριβής. Είχαμε τα δυνατά μας σημεία και τις αδυναμίες μας. Κάποιες φορές, όμως, δεν αρκούν όλα αυτά. Χρειάζεται και κάτι παραπάνω. Και αυτό που έγινε μετά το meeting με άφησε άγρυπνο. Έχασα πέντε χρόνια από τη ζωή μου. Θα είναι κάτι που θα κουβαλάω σαν θησαυρό στη ζωή μου".

Όσο και αν θέλει κάποιος να παραβλέπει τον παράγοντα "τύχη/ατυχία", δεν μπορεί να μη σταθεί στους τραυματισμούς (Κατσίβελης, Μπουρούσης στην προετοιμασία, Σπανούλης, Παπανικολάου, Μαυροκεφαλίδης και Μπράμος κατά τη διάρκεια του τουρνουά), ακόμη και στα τερτίπια της μπάλας στο λέι-απ του Ζήση στο τελευταίο ελληνικό χαρτί κόντρα στην Κροατία. "Τι να πω... Απλά δεν ήταν γραφτό. Θα πόνταρα όλα μου λεφτά στο δεξί lay-up του Ζήση, που έκανε μια απίστευτη διοργάνωση. Όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, όμως, καταλαβαίνεις ότι όλο αυτό δεν είναι σωστό. Ότι κάτι λείπει. Παίξαμε εκπληκτικά με την Ισπανία, είχαμε σταθερότητα και πειθαρχεία. Πίστευα ότι μπορούσαμε να τα καταφέρουμε, ακόμη και την τελευταία στιγμή.

"Οι Έλληνες πονάνε την Εθνική τους ομάδα"

Ήρθε στη χώρα μας χωρίς προκατάληψη, χωρίς να ψάχνει για στερεοτυπικές διαφορές μεταξύ των λαών. "Συμβαίνει ότι και στις οικογένειες. Κάποιοι σε συμπαθούν περισσότερο, κάποιοι λιγότερο. Όλοι μου φέρθηκαν καλά" παραδέχτηκε για να αποκαλύψει ποιο χαρακτηριστικό των Ελλήνων του έκανε μεγαλύτερη εντύπωση στο διάστημα που συνεργάστηκε με παίκτες, προπονητές και παράγοντες. "Βρισκόμασταν με το ενάμισι πόδι στο αεροπλάνο της επιστροφής, αλλά παρόλα αυτά παίξαμε δύο παρατάσεις με μια ομάδα που βρισκόταν σε μια τελείως διαφορετική πνευματική κατάσταση από μας. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Οι Έλληνες παίκτες "πονάνε" την Εθνική τους ομάδα. Αυτός είναι ο θησαυρός που πρέπει να κρατήσουν για το μέλλον. Είναι η πρώτη πέτρα για το χτίσιμο του νέου τείχους" τόνισε χαρακτηριστικά.

Θα βάλει και αυτός το λιθαράκι του για το νέο τείχος; Παρότι έχει θεωρητικά συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο, κανείς δεν ξέρει. Ούτε ο ίδιος. Αυτό που έσπευσε να ξεκαθαρίσει είναι ότι η απόφαση δεν θα έχει σχέση με το αν η χώρα μας θα ταξιδέψει -με wild card- στο Μουντομπάσκετ της Ισπανίας. "Δεν έχει να κάνει με την wild card. Είναι κάτι που πρέπει να αναλύσουμε στον σωστό χρόνο. Να βάλουμε όλα τα δεδομένα στο τραπέζι και να αποφασίσουμε. Υπάρχει ένα πλάνο και θα μιλήσουμε όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή. Άνθρωποι είμαστε εξάλλου"...

Για σχόλια και ερωτήσεις υπάρχει και το Twitter @stefanos_rose

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ