EUROBASKET

Τρέλα για τον Αντετοκούνμπο!

Τρέλα για τον Αντετοκούνμπο!
INTIME SPORTS

Ο διεθνής φόργουορντ τράβηξε πάνω του όλα τα βλέμματα κατά την αναχώρηση της Εθνικής για το Ζάγκρεμπ αλλά και στην άφιξη της αποστολής, στην πρωτεύουσα της Κροατίας.

Σε ρυθμούς Ευρωμπάσκετ κινείται εδώ και λίγες ώρες η Εθνική μας ομάδα καθώς η αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος βρίσκεται στο Ζάγκρεμπ. Οι διεθνείς που ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους για την πρεμιέρα της διοργάνωσης είναι πανέτοιμοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και οι Έλληνες φίλαθλοι φρόντισαν από νωρίς να τους δώσουν ώθηση, δείχνοντας την απόλυτη στήριξη τους.

Λίγη ώρα πριν από την αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Κροατίας πολύς κόσμος που βρισκόταν στο "Ελ. Βενιζέλος" φρόντισε να ευχηθεί καλή επιτυχία τόσο στους Έλληνες διεθνείς όσο και τον Φώτη Κατσικάρη. Δεν ήταν λίγες οι φορές που έσπευσαν να σφίξουν το χέρι στον ομοσπονδιακό τεχνικό και να του πουν μια καλή κουβέντα. Κάτι ανάλογο έγινε και με τους παίκτες της Εθνικής όπου μικροί και μεγάλοι πήγαν κοντά τους για να ζητήσουν μια φωτογραφία, δίνοντας παράλληλα το σύνθημα για διάκριση.

Την τιμητική του φυσικά είχε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ο οποίος ταξίδεψε μαζί με τους δικούς του ανθρώπους αλλά πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο δημιούργησε… πανικό αφού σταματούσε συνεχώς για να φωτογραφηθεί με τους Έλληνες φιλάθλους.

"Πάγωσαν" οι άνθρωποι ασφαλείας

Μετά από ένα πολύ όμορφο ταξίδι με την πτήση της Αegean, η αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος έφτασε το μεσημέρι της Πέμπτης στο Ζάγκρεμπ και δεν θα μπορούσε να μην τραβήξει πάνω της τα βλέμματα, κυρίως από τους υπαλλήλους του αεροδρομίου. Μάλιστα, οι άνθρωποι ασφαλείας "πάγωσαν" όταν αντίκρισαν από κοντά τον Αντετοκούνμπο ο οποίος βάδιζε χαλαρός για τον έλεγχο μαζί με τους συμπαίκτες του. Χαρακτηριστικό μάλιστα, ήταν το γεγονός πως έκαναν νοήματα μεταξύ τους μόλις αντιλήφθηκαν πως ακολουθούν και οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας.

Μια "γροθιά" μικροί και μεγάλοι!

Στην αποστολή βρίσκονται και συγγενικά πρόσωπα αρκετών παικτών ενώ από κοντά ακολουθούν τα παιδιά των Βασίλη Σπανούλη, Γιάννη Μπουρούση, Νίκου Ζήση και Στράτου Περπέρογλου μαζί με τις συζύγους τους, βάζοντας μια οικογενειακή νότα στην προσπάθεια που θα κάνει η Εθνική σε αυτό το τουρνουά.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ