EUROBASKET

Το EuroBasket ''κληρώνει'' στην Disneyland

Το EuroBasket ''κληρώνει'' στην Disneyland

To EuroBasket 2015 είναι το πρώτο στην 80χρονη ιστορία της διοργάνωσης που... μοιράζεται σε τέσσερις χώρες (Γαλλία, Γερμανία, Λετονία, Κροατία). Η κλήρωση για τον καταρτισμό των ομίλων θα πραγματοποιηθεί στη Disneyland!

Η Disneyland είναι... φαντασία, μαγεία, διασκέδαση και ανακάλυψη. Στις 8 Δεκεμβρίου θα γίνει ο χώρος που θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για την τελική φάση του EuroBasket 2015.

H FIBA Europe ενημέρωσε πως η κλήρωση για τον καταρτισμό των ομίλων θα πραγματοποιηθεί στη γαλλική πρωτεύουσα και, συγκεκριμένα, σε μια από τις διασημότερες τουριστικές ατραξιόν της Ευρώπης, τη Disneyland του Παρισιού.

Το EuroBasket 2015 θα διεξαχθεί το διάστημα 5-20 Σεπτεμβρίου ενώ θα δώσει τα ''εισιτήρια'' για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Ο κάτοχος του τίτλου και ο φιναλίστ θα αγωνιστούν απευθείας στους Αγώνες της Βραζιλίας ενώ οι ομάδες που θα τερματίσουν στις θέσεις 3-6, θα συμμετάσχουν στο Προολυμπιακό τουρνουά.

Η φάση των ομίλων θα διεξαχθεί στο Βερολίνο (Γερμανία), τη Μονπελιέ (Γαλλία), τη Ρίγα (Λετονία) και το Ζάγκρεμπ (Κροατία) ενώ η τελική φάση θα πραγματοποιηθεί στη Λιλ (Γαλλία).

''Αποφασίσαμε να πραγματοποιήσουμε την κλήρωση στην Disneyland, έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς σε όλη την Ευρώπη, όπως ακριβώς θα είναι το EuroBasket 2015'' εξήγησε ο πρόεδρος της γαλλικής ομοσπονδίας, Ζαν Πιέρ Σιουτάτ και πρόσθεσε: ''Για πρώτη φορά στα χρονικά, η διοργάνωση θα μοιραστεί σε τέσσερις χώρες. Θέλουμε να πραγματοποιήσουμε ένα δημοφιλές event, σε διεθνές επίπεδο. Η κλήρωση θα φέρει μαζί εκατοντάδες προσωπικότητες και θα βοηθήσει τις τέσσερις ομοσπονδίες να προωθήσουν την πώληση των εισιτηρίων για το τουρνουά''.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ