EUROBASKET

Το Ζάγκρεμπ παίζει μπάσκετ και γιορτάζει!

Το Ζάγκρεμπ παίζει μπάσκετ και γιορτάζει!

Με το σύνθημα "Play as one" οι Κροάτες μπαίνουν σε ρυθμούς Eurobasket και το Sport24.gr σας μεταφέρει το κλίμα από την πλατεία "Μπαν Γέλασιτς" και το μεγάλο πάρτι που στήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (VIDEO).

Οι πρώτες ώρες στο Ζάγκρεμπ δεν θύμιζαν πως εδώ διεξάγεται το Eurobasket (ένας εκ των ομίλων δηλαδή), ωστόσο το βράδυ όλα ήταν διαφορετικά.

Ζάγκρεμπ, αποστολή: Γιώργος Οικονόμου

Μετά την επίσκεψη στο κλειστό όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες της Εθνικής μας, ακολούθησε η καθιερωμένη βόλτα στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία "Μπαν Γέλασιτς", το σημείο συνάντησης για τους Κροάτες. Εκεί είχε στηθεί ένα μεγάλο πάρτι με τους οικοδεσπότες να παρουσιάζουν τις ομάδες της διοργάνωσης και στη συνέχεια ν’ ακολουθεί πολύ τραγούδι και τους Κροάτες να το απολαμβάνουν, μπαίνοντας και αυτοί σε ρυθμούς Eurobasket.

Κάπου εκεί, έκανε τις βόλτες του και ο Στόγιαν Βράνκοβιτς με την παρέα του, εμφανώς ευδιάθετος ενώ το πάρτι κράτησε μέχρι αργά το βράδυ. Όπως γίνεται αντιληπτό και οι Κροάτες μπαίνουν στους ρυθμούς του Eurobasket και φυσικά αναμένεται να είναι γεμάτη η Ζάγκρεμπ Αρένα στα ματς της Εθνικής τους ομάδας.

Μέσα από το VIDEO που ακολουθεί, μπορείτε να πάρετε μία γεύση από τον τρόπο που ζουν για το μπάσκετ οι Κροάτες αλλά και την… λαοθάλασσα στην πλατεία "Μπαν Γέλασιτς".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ