EUROBASKET

Το... σκέφτεται για το Ευρωμπάσκετ ο Ιλιασόβα

Το... σκέφτεται για το Ευρωμπάσκετ ο Ιλιασόβα

Αναποφάσιστος σχετικά με το αν θα αγωνιστεί στο φετινό Ευρωμπάσκετ με την Εθνική Τουρκίας είναι ο Ερσάν Ιλιασόβα. Διαβάστε το λόγο.

Η Τουρκία συμμετέχει στον 4ο όμιλο του φετινού Ευρωμπάσκετ (με αντιπάλους την το Βέλγιο, τη Λετονία, τη Σερβία, τη Ρωσία και τη Μεγάλη Βρετανία), δεν αποκλείεται όμως να παραταχθεί χωρίς έναν από τους καλύτερους παίκτες της. Ο λόγος για τον Ερσάν Ιλιασόβα, ο οποίος δήλωσε αναποφάσιστος για το αν θα ενισχύσει την Τουρκία στο φετινό Ευρωμπάσκετ, λίγο πριν αποχαιρετήσει τους Ατλάντα Χοκς. Ο λόγος; Το συμβόλαιό του λήγει αυτό το καλοκαίρι, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να βρει νέα ομάδα στο ΝΒΑ για τη σεζόν 2017-18.

Το τέλος της σεζόν βρήκε τον 30χρονο φόργουορντ να έχει παίξει σε τρεις διαφορετικές ομάδες (Θάντερ, 76ερς και Χοκς) με... ανάμικτα αποτελέσματα. Στην Οκλαχόμα Σίτι στέριωσε μόνο τρεις αγώνες πριν γίνει ανταλλαγή στους 76ερς, όπου έκανε και τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας του (είχε 14,8 πόντους και 5,9 ριμπάουντ μ.ό.). Εν συνεχεία έγινε πάλι ανταλλαγή στους Χοκς, με τους οποίους είχε 10,4 πόντους, 5,8 ριμπάουντ μ.ό. στην κανονική περίοδο αλλά έπαιξε λίγο στα Playoffs.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ