EUROBASKET

Το πρόβλημα του Ντίξον καθυστερεί την απόφαση του Σαρίτσα

Το πρόβλημα του Ντίξον καθυστερεί την απόφαση του Σαρίτσα

Ο τραυματισμός του Μπόμπι Ντίξον αναγκάζει τον Ουφούκ Σαρίτσα να εξαντλήσει τα περιθώρια για την ανακοίνωση της 12άδας της Τουρκίας.

Ο Ουφούκ Σαρίτσα δεν έχει αποφασίσει ακόμα τους 12 παίκτες που θα πάρει μαζί του στο Ευρωμπάσκετ και ο λόγος έχει... ονοματεπώνυμο: Μπόμπι Ντίξον. Ο νατουραλιζέ πόιντ γκαρντ δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί, με αποτέλεσμα ο ομοσπονδιακός προπονητής της Τουρκίας να περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για να δηλώσει τη 12άδα του για το Ευρωμπάσκετ.

" Ο Μουχάμεντ Αλι (Μπόμπι Ντίξον) έχει πρόβλημα στο ισχίο και το ιατρικό τιμ προσπαθεί να τον έχει έτοιμο για το παιχνίδι με τη Ρωσία. Ανάλογα με την κατάσταση του Αλι θα παρθεί η απόφαση για τον τελευταίο παίκτη που θα κοπεί. Θα είναι σίγουρα περιφερειακός. Οι ψηλοί που έχουμε είναι περιορισμένοι" δήλωσε ο Σαρίτσα.

Οι 13 παίκτες που έχει προς το παρόν η Τουρκία στην προετοιμασία είναι οι εξής: Τσεντί Οσμάν, Ντόγκους Μπαλμπάι, Φουρκάν Κορκμάζ, Ερκάν Βεϊσέλογλου, Σερτάκ Σανλί, Κενάν Σιπάχι, Φουρκάν Αλντεμίρ, Μπόμπι Ντίξον, Μελίχ Μαχμούτογλου, Μπαρίς Ερσέκ, Σινάν Γκιουλέρ, Γκοκσενίν Κιουκσάλ και Σεμίχ Ερντέν.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ