EUROBASKET

Το παλεύει ακόμη ο Πατσούλια

Το παλεύει ακόμη ο Πατσούλια
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ζάζα Πατσούλια δείχνει διάθεση να νικήσει τις εις βάρος του προβλέψεις και να δώσει το "παρών" στο Eurobasket. Τι δήλωσε για τις πιθανότητες παρουσίας του στη διοργάνωση.

Μπορεί να μην αγωνίστηκε στο "Ακρόπολις", μπορεί πολλάκις να αντιμετωπίστηκε με απαισιοδοξία η πιθανότητα παρουσίας του στο Eurobasket, αλλά στο "παρά πέντε" της προετοιμασίας της Γεωργίας, ο Ζάζα Πατσούλια δείχνει ικανός να νικήσει τις -εις βάρος του- προβλέψεις.

Ο σούπερ σταρ των "κόκκινων" επέστρεψε στα παρκέ, συμμετέχοντας στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης μαζί με τους συμπαίκτες του. Η ομάδα του Ηλία Ζούρου παραμένει στην Αθήνα, μετά την ολοκλήρωση του "Ακρόπολις", ολοκληρώνοντας στα μέρη μας την προετοιμασία της, πριν αναχωρήσει για το Τελ Αβίβ, όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες του Β' Ομίλου της διοργάνωσης -όπου θα αντιμετωπίσει το Ισραήλ. την Ουκρανία, τη Λιθουανία, την Ιταλία και τη Γερμανία.

Το παλεύει ακόμη ο Πατσούλια

Είναι μια δουλειά σε εξέλιξη, αλλά είναι νωρίς ακόμη να πω ότι είμαι στο 100%. Είναι μια μεγάλη διαδικασία αποθεραπείας, αλλά οι γιατροί κάνουν ό,τι μπορούν για να επισπεύσουν τις καταστάσεις και να είμαι υγιής. Κάνω τρεις θεραπείες κάθε μέρα. Συμμετείχα στις δύο τελευταίες προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα, οπότε θεωρώ ότι είμαστε στη σωστή κατεύθυνση. Με ένα πράγμα στο μυαλό μου μόνο, να είμαι έτοιμος στις 31 Αυγούστου".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ