EUROBASKET

Τι θέση θα πάρει η -χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο- Εθνική στο Eurobasket 2017;

ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ / ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΦΑΝΕΛΑΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ / ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΦΑΝΕΛΑΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Το Sport24.gr παρακολούθησε το "Antetokounmpogate" και σας απευθύνει το εξής ερώτημα: Ποια θέση θα πάρει η Εθνική Ελλάδας στο Eurobasket 2017;

Αυτό που πολλοί περίμεναν, έγινε το βράδυ του Σαββάτου 19/8. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ανακοίνωσε μέσω των προφίλ του στα social media πως δεν θα ενισχύσει την Εθνική Ελλάδας στο Eurobasket 2017 , αφού προηγουμένως δεν κατάφερε να "βγάλει" επιτυχώς τις δοκιμασίες στις οποίες τον υπέβαλλε η Head of Strength and Conditioning των Milwaukee Bucks, Suki Hobson. H Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης κατηγόρησε την ομάδα του Γιάννη, αλλά και το ΝΒΑ για " οργανωμένο σχέδιο", ο Greek Freak ήταν δεδομένο πως ήθελε να αγωνιστεί, όμως το mini σίριαλ ολοκληρώθηκε και τα δεδομένα είναι δυο: Ο Κώστας Μίσσας θα ταξιδέψει στη Φινλανδία χωρίς τον πιο διάσημο Έλληνα μπασκετμπολίστα και ο Γιάννης θα επιστρέψει στις ΗΠΑ για να κάνει τις απαιτούμενες θεραπείες ώστε το γόνατό του να είναι έτοιμο στην πρεμιέρα της σεζόν 2017-18.

Με τους Καλάθη, Σλούκα, Μάντζαρη, Παππά, Λαρεντζάκη, Θανάση Αντετοκούνμπο, Παπανικολάου, Μήτογλου, Παπαπέτρου, Πρίντεζη, Αγραβάνη, Μπουρούση, Παπαγιάννη, Μπόγρη να παλεύουν για μια θέση στη δωδεκάδα που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη διοργάνωση, το status της Εθνικής σίγουρα έχει αλλάξει. Προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο, θα το κρίνετε εσείς, καθώς το Sport24.gr σας δίνει την ευκαιρία να προβλέψετε τη θέση που θα πάρει η "Επίσημη Αγαπημένη" στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Πριν από μερικές μέρες περισσότεροι από 15.000 αναγνώστες ψήφισαν στο ίδιο ερώτημα και το 43% πάτησε την επιλογή "5-8". Τώρα, με τα δεδομένα να έχουν αλλάξει, το Sport24.gr ρίχνει ξανά τη μπάλα στο δικό σας γήπεδο.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ