EUROBASKET

Τι γράφουν τα λιθουανικά ΜΜΕ

ÅÕÑÙÌÐÁÓÊÅÔ 2017 / ËÉÈÏÕÁÍÉÁ - ÅËËÁÄÁ / EUROBASKET 2017 / LITHUANIA - GREECE / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙÌÐÁÓÊÅÔ 2017 / ËÉÈÏÕÁÍÉÁ - ÅËËÁÄÁ / EUROBASKET 2017 / LITHUANIA - GREECE / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι λιθουανικές ιστοσελίδες αποδέχθηκαν την ανωτερότητα της Εθνικής Ελλάδας στην αναμέτρηση της φάσης των 16 του Ευρωμπάσκετ και έκαναν λόγο για "ελληνικό τοίχο άμυνας"

Απογοήτευση επικρατεί στις ιστοσελίδες της Λιθουανίας, μετά από τον αποκλεισμό της από τη φάση των 16 του Ευρωμπάσκετ 2017, λόγω της ήττας από την Εθνική Ελλάδα.

Όλα τα μέσα της χώρας παραδέχονται την ανωτερότητα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματός μας, ωστόσο αφήνουν να εννοηθεί ότι περίμεναν περισσότερα από τους συμπατριώτες τους.

Krepsinis.net

Τι γράφουν τα λιθουανικά ΜΜΕ

"Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα τελείωσε για τη λιθουανική ομάδα στη φάση των 16. Η Λιθουανία απέτυχε να περάσει το εμπόδιο της Εθνικής Ελλάδας (64-77).

Basketnews.it

Τι γράφουν τα λιθουανικά ΜΜΕ

"Εκνευριστική απογοήτευση. Η ελληνική ομάδα ντρίμπλαρε τη Λιθουανία. Η πορεία της εθνικής Λιθουανίας στο Ευρωμπάσκετ σταμάτησε στη φάση των 16. Ο Νταΐνιους Αντομάιτις ηττήθηκε από την Ελλάδα στο πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ".

Delfi.lt

Τι γράφουν τα λιθουανικά ΜΜΕ

"Το όνειρο της εθνικής Λιθουανίας έπεσε σε ελληνικό αμυντικό τοίχο. Η εθνική Λιθουανίας αναπάντεχα τελείωσε τις εμφανίσεις της στο Ευρωμπάσκετ. Οι παίκτες του Νταϊνιάους Αντομάιτις ηττήθηκαν 64-77 από μία ελληνική ομάδα με φανταστική λειτουργία".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ