EUROBASKET

Θέλει να παίξει ο Κουλάγκιν

Θέλει να παίξει ο Κουλάγκιν

Ο Ντμίτρι Κουλάγκιν τραυματίστηκε στη διάρκεια του προημιτελικού με την Ελλάδα (74-69 η Ρωσία) αλλά ξεκαθάρισε πως θέλει να παίξει στον ημιτελικό με τη Σερβία (15/09, 21:30).

Ο Ντμίτρι Κουλάγκιν δεν είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με τη φανέλα της Εθνικής Ρωσίας, όμως, κάνει αρκετά καλά τη δουλειά του (6 πόντοι κατά μέσο όρο), γι’ αυτό κι ο coach Μπαζάρεβιτς τον αφήνει στο παρκέ για 19.1 λεπτά ανά παιχνίδι στο Eurobasket 2017.

Ωστόσο, στη σπουδαία νίκη-πρόκριση επί της Ελλάδας με 74-69 , ο Κουλάγκιν γύρισε τον αστράγαλο του, φάνηκε να πονάει αρκετά κι εκ των πραγμάτων δίνεται ως αμφίβολος για τον ημιτελικό με τη Σερβία (15/09, 21:30). Ο ίδιος, όμως, δεν έκρυψε την επιθυμία του να αγωνιστεί.

“Πονάω. Είναι αρκετός ο πόνος, αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις, δεν σκέφτεσαι τίποτα άλλο πέρα από το να βοηθήσεις την ομάδα σου”, ανέφερε ο Κουλάγκιν, που σχολίασε και τη δήλωσε σχετικά με τον Ολυμπιακό & την ΤΣΣΚΑ Μόσχας , την οποία είχε κάνει πριν από το ματς με την Ελλάδα.

“Όσοι έχουν χιούμορ, κατάλαβαν το ύφος μου. Εμείς απλά κάναμε τη δουλειά μας και για 40 λεπτά ήμασταν ομάδα. Ήταν κάτι πολύ σημαντικό. Κι η δουλειά μας φέτος το καλοκαίρι ανταμείφθηκε, αφού σχεδόν κανείς δεν μας περίμενε στα ημιτελικά”, είπε.

Θέλει να παίξει ο Κουλάγκιν
TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ