EUROBASKET

Θανάσης Αντετοκούνμπο: "Γιάννη, κάθε μέρα με παρακινείς"

Θανάσης Αντετοκούνμπο: "Γιάννη, κάθε μέρα με παρακινείς"
INTIME SPORTS

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έδωσε υπόσχεση... παρουσίας στην Εθνική ομάδα το επόμενο καλοκαίρι, τονίζοντας πως έχει ως κίνητρο την προσπάθεια που καταβάλλει καθημερινά ο αδερφός του, Γιάννης.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο στον προημιτελικό του Eurobasket με την Ισπανία δεν ήταν αρκετή για την Εθνική ομάδα. Ο "Giannis" ήταν ο κορυφαίος της "γαλανόλευκης" έχοντας 12 πόντους και 17 ριμπάουντ, δίχως όμως να πανηγυρίσει στο τέλος της αναμέτρησης.

Όσα έκανε στο παρκέ του "Πιέρ Μορουά" έδωσαν αφορμή για νέα σχόλια αναφορικά με το ταλέντο και την προοπτική της παρουσίας του στην Εθνική ομάδα για πολλά ακόμη χρόνια. Μαζί όμως αποτέλεσαν ένα ακόμη έναυσμα για τον αδερφό του, Θανάση, προκειμένου να δηλώσει δημόσια την αγάπη και την εμπιστοσύνη στο ταλέντο του.

" Είμαι τόσο περήφανος για σένα, Γιάννη με την καρδιά και το πάθος που έπαιξες. Κάθε μέρα με παρακινείς στο να θέλω να γίνω καλύτερος. Σου υπόσχομαι ότι θα δώσω την ψυχή μου του χρόνου να είμαι έτοιμος και στο πλευρό σου. Ελλάς!", έγραψε στο Twitter ο μεγαλύτερος αδερφός του "Greek Freak". Το έχει βάλει στόχο, απ ότι φαίνεται, να γίνει συμπαίκτης του στην Εθνική ομάδα.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ