EUROBASKET

Τεόντοσιτς: "Δεν είμαι ακόμη έτοιμος"

Τεόντοσιτς: "Δεν είμαι ακόμη έτοιμος"

Η προετοιμασία της Σερβίας εν όψει του Eurobasket συνεχίζεται, με τον Μίλος Τεόντοσιτς να μην είναι ακόμη στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας. Τι δήλωσε εν όψει των φιλικών για το "Belgrade Trophy".

Η παρουσία του για 8'' στο φιλικό με τη Γαλλία είχε περισσότερο συμβολικό χαρακτήρα. Ο Μίλος Τεόντοσιτς δεν είναι ακόμη έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στη Σερβία, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως η κατάστασή του δεν σημειώνει πρόοδο.

Ο πλεϊμέικερ των "όρλοβι" προσπαθεί να "ανεβάσει στροφές" τις τελευταίες ημέρες με στόχο να μπει σταδιακά σε φουλ ρυθμούς προπόνησης. Δεδομένο είναι πάντως πως στα δύο φιλικά παιχνίδια της Σερβίας για το "Belgrade Trophy" δεν θα είναι σε θέση να πάρει αρκετά λεπτά συμμετοχής. Το γιατί το εξήγησε ο ίδιος, όταν ενημέρωσε πως " δεν κάνω ακόμη φουλ προπόνηση, αλλά ακολουθώ ένα σημαντικό μέρος της και σιγά σιγά θα βρω ρυθμό", για να επισημάνει πως " το πιο σημαντικό είναι ότι άφησα πίσω τον τραυματισμό".

Παρεμπιπτόντως, απόψε απέναντι στην Κίνα το "παρών" θα δώσει ο Ζόραν Ερτσέγκ, όχι όμως κι ο Ντράγκαν Μιλοσάβλιεβιτς που παραμένει στα "πιτς". " Είναι σαφές πως οι απουσίες μας δημιουργούν προβλήματα, αλλά δεν θα αργήσουμε μέχρι να επιστρέψουμε όλοι", ανέφερε για να συνεχίσει λέγοντας πως " απέναντι στη Γαλλία δείξαμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Αν περιοριστούν τα προβλήματα και οι απουσίες, είμαι σίγουρος πως θα πορευτούμε στον σωστό δρόμο. Ήδη το κάνουμε δηλαδή".

Το "Belgrade Trophy" αποτελεί την τελευταία ευκαιρία των Σέρβων να δουν από κοντά την εθνική ομάδα της χώρας τους. Μαζί είναι το τουρνουά που σηματοδοτεί τον περιορισμό των παικτών που έχει στα χέρια του ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, αφού από Δευτέρα (17/8) αναμένεται να μειωθούν οι διαθέσιμοι, μετά το "κόψιμο" κάποιων εξ αυτών.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ